Çözüldü✓ Bios ayar yaptım tekrar PC açılmadı

hulxmel

80+
Reaksiyon skoru
70
Başlıktaki gibi olay başıma geldi kasa açıldı ekrana görüntü vermedi mouse ışığı fln yanmadı ekranı dönüştürücü ile kullanıyordum onun bozulduğunu düşündük sizne ne oldu

hangi ayarı değiştirdiniz

Bios pilini,ramleri ve işlemciyi çıkar tak yapın sırasıyla düzelene kadar.

Tweaked bide docp ayarı knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşe yararmı sence
Bios ayarını yaptıktan sonra görüntü gelmedi dediniz.Eğer sorun bios ayarındaysa siz bios pilini çıkar tak veya cpu'yu çıkar tak yaparsanız bios ayarlarınız sıfırlanacak ve sorun biostaysa sorun çözülecek.

Bios ayarını yaptıktan sonra görüntü gelmedi dediniz.Eğer sorun bios ayarındaysa siz bios pilini çıkar tak veya cpu'yu çıkar tak yaparsanız bios ayarlarınız sıfırlanacak ve sorun biostaysa sorun çözülecek.
Knk ilk kurduğumda hiç sorun yoktu bios ayar yaptım ekrana daha görüntü gelmedi dönüştürücüyü elledim fln mavi ışık yandı monitörün yani ekran veriyor ışığı hemen kırmızıya döndü fln dönüştürücü geri iade edip başka aldım bu akşam dönüştürüyü deniyeceğim olmazsa bios pil çıkarcam takcam olmazsa ram çıkarıp yerlerini değiştireceğim olmazsa yazarm. Kanzi

hdmi falan varsa tvye takmayı dene en azından kabloyla alakalı olup olmadıgını anlarsınız

hdmi falan varsa tvye takmayı dene en azından kabloyla alakalı olup olmadıgını anlarsınız
Kral zaten VGA HDMI dönüştürücü takıyorum onu bugün geri iade edip başka aldım belki ekran kartımla alakalıdır falan dedim lsptopba taktım çıt yok

Kral zaten VGA HDMI dönüştürücü takıyorum onu bugün geri iade edip başka aldım belki ekran kartımla alakalıdır falan dedim lsptopba taktım çıt yok
dostum yukarıdaki ark yi dinleme sadece pc yi kapa bios pili çıkar sonra 5 dk bekle tekrar tak düzelir işlemciyi ramleri çıkarmana gerek yok

dostum yukarıdaki ark yi dinleme sadece pc yi kapa bios pili çıkar sonra 5 dk bekle tekrar tak düzelir işlemciyi ramleri çıkarmana gerek yok
Olmuyor knk dönüştürücü çalışıyor başka pcde bios pilini çıkarıp yemek yemeye gittim fln taktım yine aynı görüntü vermiyor

Geri