Türk Telekom Evde İnternet Taahhüt Yenileme Problemi

larenno

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhaba,
Türk telekom evde internetim 1 ay sonra biteceği için kampanya yenileme taahhüdünde bulunmak istedim. Benim mevcut internet hızım alt yapıdan dolayı 20 mbps, şimdi taahhüt yenilerken bana 20 mbps paket olmadığını, internet alt yapımın maksimum 16 mbps karşılayabildiğinden dolayı 16 üzerinden yenileyebileceklerini söylediler. Oysa ben halihazırda şu an 20mbps'yi sorunsuz kullanıyorum bu paket üzerinden neden doğrudan yenileme yapmak yerine alt yapınız maksimum şu kadar deyip o alt yapı üzeri olmasına rağmen sorunsuz kullandığım paketi yenilemiyorlar?

Paketler günümüzde 16-24-35-50-75-100 şeklinde gitmekte. 2 sene önce 20 mbps hız paketi varken günümüzdeki paketlerde yoksa yapacak bir şey yok.16'dan yenileyebilirsin.

Paketler günümüzde 16-24-35-50-75-100 şeklinde gitmekte. 2 sene önce 20 mbps hız paketi varken günümüzdeki paketlerde yoksa yapacak bir şey yok.16'dan yenileyebilirsin.
2 sene önce değil sadece 2 ay önce 20'ye geçtim. Asıl sormak istediğim madem benim alt yapım maksimum 16mbps ise alt yapının üzerinde paket tanımlanamıyor, nasıl 20mbps tanımladılar?

24 yada 35 mbpslik paket isteyebilirsin. Zaten paketlerin ismi "24 mbps'ye kadar" yada "35 mbps'ye kadar" olduğu için vermelerinde sıkıntı olmaz.

2 sene önce değil sadece 2 ay önce 20'ye geçtim. Asıl sormak istediğim madem benim alt yapım maksimum 16mbps ise alt yapının üzerinde paket tanımlanamıyor, nasıl 20mbps tanımladılar?
taahhütünü 2 sene önce yapmış oluyorsun.1 ay sonra bitiyormuş taahhütün.Günümüzdeki paketlerde 20 yoksa yapacak bir şey yok demektir.Yani 2 sene önce tanımladığın taahhüt paketinde 20 mbps hız tanımlanabilmekteymiş.Günümüzdeki taahhütlerde bu mevcut değilse tanımlayamazlar.

Zamanında taahhütü yaptığın pakette vardır. Çünkü taahhütün başladığı dönemin hızlarını görebilirsin.

Zamanında taahhütü yaptığın pakette vardır. Çünkü taahhütün başladığı dönemin hızlarını görebilirsin.
Bunun hiçbir çözümü yok mu, 16 mbps ile indirme hızım 1 mbps bile değildi hocam düşmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 yada 35 mbpslik paket isteyebilirsin. Zaten paketlerin ismi "24 mbps'ye kadar" yada "35 mbps'ye kadar" olduğu için vermelerinde sıkıntı olmaz.
Alt yapınız karşılamıyor dediler vermediler maalesef

Bunun hiçbir çözümü yok mu, 16 mbps ile indirme hızım 1 mbps bile değildi hocam düşmek istemiyorum

Vdsl yoksa çıkamazsın üstüne.

Vdsl yoksa çıkamazsın üstüne.
Vdsl var mı yok mu tam vakıf değilim hocam, uygulamadan da aradığımda da 16mbps üzeri vermiyorlar birkaç kişi bu değerlere bakıp 35mbps'ye kadar alabilirsin demişti

Ekler

• Türk telekom 05.07.2023.PNG
    Türk telekom 05.07.2023.PNG
    33.7 KB · Hit: 108

16 MBPS ile 1.9 MB ile indirirsin saniyede. 24 MBPS paket veriyorlarsa ona geç zaten zam gelir çıkar parası :D

Vdsl var mı yok mu tam vakıf değilim hocam, uygulamadan da aradığımda da 16mbps üzeri vermiyorlar birkaç kişi bu değerlere bakıp 35mbps'ye kadar alabilirsin demişti
VDSL hat bu. 24 MBPS hızı da rahat destekler.

Vdsl2 bağlantı türün.24 mbps paketi al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,403
Üyeler
187,505
Son üye
Scytheeee
Geri