GalaxySal450
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
Hayir ama Insident 725F sensore yakin bir ofis faresi kullanmıştım. Pek iyi sayilmazdi.hic kullandiniz mi?
Hayir ama Insident 725F sensore yakin bir ofis faresi kullanmıştım. Pek iyi sayilmazdi.hic kullandiniz mi?
deathadder v2 mini öneririmMouse a çok para vermek istemiyorum o yüzden orta/düşük bütçeli mouse almayı düşünüyorum iki mouse arasında kaldım
1-https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-rgb-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html
2-https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g203-lightsync-siyah-910-005796-kablolu-oyuncu-fiyati,886206589.html
Sizce hangisi ya da başka öneriniz var mı ?
LOD sorunu var ve su anki fiyatina alinmaz. @Lory kullanmakta.Viper mini yi kullandımız mı yada kullananlar memnunmu ?
Arkadas Razer istemiyor.deathadder v2 mini öneririm
ben aldığımda bundan ucuz bi everest x7 vardı nasıl para konusu dediniz anlamadım. çatır çatır da devam ediyor belki sizin modelin sensörü arizalidirHayir ama Insident 725F sensore yakin bir ofis faresi kullanmıştım. Pek iyi sayilmazdi.
Biraz baktım f/p olacaksa alabilirimLOD sorunu var ve su anki fiyatina alinmaz. @Lory kullanmakta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadas Razer istemiyor.
LOD sorunu nedir acabaLOD sorunu var ve su anki fiyatina alinmaz. @Lory kullanmakta.
Arkadas Razer istemiyor.
Razer DA V2 Mini veya DeepCool MG350 bütçenizde en iyi secenekler.Biraz baktım f/p olacaksa alabilirim
LOD sorunu nedir acaba
Etiketledigim hocam anlatir bizzat yasadi cunku.Biraz baktım f/p olacaksa alabilirim
LOD sorunu nedir acaba
Agir bi' fare sayilir ama.sensei ten alabilirsin o fiyata çıkabilirsen
Kullandınız mı ya da kullananlar memnun mu ?deathadder v2 mini öneririm
Peki v2 minin ele oturuşu nasılRazer DA V2 Mini veya DeepCool MG350 bütçenizde en iyi secenekler.
El tutuşunuz Claw ise uygun. Palm için de uygun.Kullandınız mı ya da kullananlar memnun mu ?
Peki v2 minin ele oturuşu nasıl