Yurt dışı telefon açtırmak

EpicAykut

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
341
Merhaba şuan telefonu aldırsam yurtdışından oradayken açtırabilir miyim bugün ona göre 14 pro max almayı düşünüyorum yoksa bir daha yaklaşamam gibi duruyor.

Merhaba şuan telefonu aldırsam yurtdışından oradayken açtırabilir miyim bugün ona göre 14 pro max almayı düşünüyorum yoksa bir daha yaklaşamam gibi duruyor.
Kaydı kimin üstüne yapacaksan bundan önce 1 sene içinde ülkeye girip çıkması gerekiyor. Telefonu aldıracağınız kişi ilk defa gittiyse, ülkeden çıkmadan kaydını yapamaz.

20k oluyor 8 temmuz itibariyle

Keşke karşısına baba yiğit biri çıksa (Muharrem İnce) keşke onu desteklesek CHF/akp yerine
Adam iyi de iki seçimdir kaçıyor yav, birinde seçim günü ortadan kayboldu birinde seçime birkaç gün kala pusulalar bile hazırken adaylıktan çekiliyorum dedi. Tekrar aday olsa kaç kişi tekrar güvenir bilmiyorum.

Adam iyi de iki seçimdir kaçıyor yav, birinde seçim günü ortadan kayboldu birinde seçime birkaç gün kala pusulalar bile hazırken adaylıktan çekiliyorum dedi. Tekrar aday olsa kaç kişi tekrar güvenir bilmiyorum.
Başka güvenecek kimse yok 😐 belki Sinan Oğan olabilir

Geri