Kaydı kimin üstüne yapacaksan bundan önce 1 sene içinde ülkeye girip çıkması gerekiyor. Telefonu aldıracağınız kişi ilk defa gittiyse, ülkeden çıkmadan kaydını yapamaz.Merhaba şuan telefonu aldırsam yurtdışından oradayken açtırabilir miyim bugün ona göre 14 pro max almayı düşünüyorum yoksa bir daha yaklaşamam gibi duruyor.
20k oluyor 8 temmuz itibariyleMerhaba şuan telefonu aldırsam yurtdışından oradayken açtırabilir miyim bugün ona göre 14 pro max almayı düşünüyorum yoksa bir daha yaklaşamam gibi duruyor.
20k kayıt parası mi ? Öyleyse oha derim20k oluyor 8 temmuz itibariyle
Devletin kasası boş20k kayıt parası mi ? Öyleyse oha derim
Seçimde 1 haftada yıllık bütçeyi yedilerDevletin kasası boş
Afiyet olsun onlara nasıl olsa millet saf her şeyi geçiriyorlarSeçimde 1 haftada yıllık bütçeyi yediler
Keşke karşısına baba yiğit biri çıksa (Muharrem İnce) keşke onu desteklesek CHF/akp yerineAfiyet olsun onlara nasıl olsa millet saf her şeyi geçiriyorlar
Adam iyi de iki seçimdir kaçıyor yav, birinde seçim günü ortadan kayboldu birinde seçime birkaç gün kala pusulalar bile hazırken adaylıktan çekiliyorum dedi. Tekrar aday olsa kaç kişi tekrar güvenir bilmiyorum.Keşke karşısına baba yiğit biri çıksa (Muharrem İnce) keşke onu desteklesek CHF/akp yerine
knk bende ödedim ama telefon pazartesi ülkeye girecek kayıt işlemini pazartesi tamamlasam olurmukayıt için bugün son az önce 6091 TL ödedim yarın 20k oluyor
Başka güvenecek kimse yok belki Sinan Oğan olabilirAdam iyi de iki seçimdir kaçıyor yav, birinde seçim günü ortadan kayboldu birinde seçime birkaç gün kala pusulalar bile hazırken adaylıktan çekiliyorum dedi. Tekrar aday olsa kaç kişi tekrar güvenir bilmiyorum.
mantıken olması gerekiyor da prosedürü bilmiyorumknk bende ödedim ama telefon pazartesi ülkeye girecek kayıt işlemini pazartesi tamamlasam olurmu