binance ten alabilirsin ☆yatırım tavsiyesi değildurşuanlık türk şirketleri, yeni başlayan biri 1000tl ile başlayabilir mi para kazanbilir mi? ve ugulama önerisi
kanka binance kripto platformu ama sen bilirsinbinance ten alabilirsin ☆yatırım tavsiyesi değildur
Biliyorum kripto alabilir diye dedimkanka binance kripto platformu ama sen bilirsin
hangi koinleri önerirsin 2024-25-26 içinBiliyorum kripto alabilir diye dedim
Girilir ne kadar lâ girdiğin önemli değil mesele devamlılığı olması 1000 tl atıp beklemeye çeksin ekleme yapacaksınşuanlık türk şirketleri, yeni başlayan biri 1000tl ile başlayabilir mi para kazanbilir mi? ve ugulama önerisi
yapay zeka şirket hisseleri iyi midir yada solar sistem hisseleri?Girilir ne kadar lâ girdiğin önemli değil mesele devamlılığı olması 1000 TL atıp beklemeye çeksin ekleme yapacaksın
(SHIBA)hangi koinleri önerirsin 2024-25-26 için
shib coine yatırım yapmayı uzun süredir düşünnüyorum ve uzun süredir kripto borsasındaydım sence hangi ayda alım yapmalıyım(SHIBA)
This text is initially created by the Changelly team. Read more at https://changelly.com/blog/tr/shiba-inu-coin-fiyat-analizi-ve-tahmini-2023-2030/
Linkide oku
Pek bilgim yok seni yanlış yola sokmak istemem ben olsam ağusgos a doğru yapardımshib coine yatırım yapmayı uzun süredir düşünnüyorum ve uzun süredir kripto borsasındaydım sence hangi ayda alım yapmalıyım
Şu iyidir bu iyidir diyemem ama bence yapay zeka ile solar iyi yatırım, ben yatırım yapıyorum ama sana kalmış araştırmadan bi hisseye girmeyapay zeka şirket hisseleri iyi midir yada solar sistem hisseleri?