1000tl borsa girilir mi

37482

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,535
şuanlık türk şirketleri, yeni başlayan biri 1000tl ile başlayabilir mi para kazanbilir mi? ve ugulama önerisi

şuanlık türk şirketleri, yeni başlayan biri 1000tl ile başlayabilir mi para kazanbilir mi? ve ugulama önerisi
binance ten alabilirsin ☆yatırım tavsiyesi değildur

1000tl ile çok fazla kazanım elde etmek zor. Halka arzlara katılıp o şekilde çoğaltarak daha sonra uygun pozisyonlardan alım-satım yapabilirsin. Fakat bana sorarsan fiyatı çok ucuz kalmış hisselerde bir süre bekleyip daha iyi karlar elde edebilirsin. tabii ki yine de 1000tl kısa sürede çok yüksek getiri sağlayacak bir mebla değil. (YTD)
Garanti Trader -

Girilir ne kadar lâ girdiğin önemli değil mesele devamlılığı olması 1000 tl atıp beklemeye çeksin ekleme yapacaksın

Girilir ne kadar lâ girdiğin önemli değil mesele devamlılığı olması 1000 TL atıp beklemeye çeksin ekleme yapacaksın
yapay zeka şirket hisseleri iyi midir yada solar sistem hisseleri?

shib coine yatırım yapmayı uzun süredir düşünnüyorum ve uzun süredir kripto borsasındaydım sence hangi ayda alım yapmalıyım
Pek bilgim yok seni yanlış yola sokmak istemem ben olsam ağusgos a doğru yapardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,073
Üyeler
190,309
Son üye
Burak12ze
Geri