Erkekler icin yuzuk onerisi

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Cok gosterisli ve pahali olmayan yuzuk onerir misiniz? Altin rengi olmazsa iyi olur

Cok gosterisli ve pahali olmayan yuzuk onerir misiniz? Altin rengi olmazsa iyi olur
Şimdi bütçeniz ve erkeğin yaşı kaç ona göre önerim olur 30/45 yaşlar artık daha ağır gösteren yüzük sever

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Prmy
19, 100TL alti olursa iyi olur
Hocam TR'de cidden aşırı pahalıya satılıyor aliexpressten aldığım 2 model vardı onu önerebilirim birde kargo bekleyebilirseniz amazonda bir satıcı var 8 haziranda aldığım yüzük bugün elime ulaştı beklemeye kadar kalitesi muazzam (yurtışından bir ay içinde 5'ten fazla ürün alırsan ek vergi biniyor tüm linkler yurtışı ürünleri bunu bilerek al ben 20'lik yüzüğe 64 lira vergi ödedim sanada girmesin)

Bunların vergisini mutlaka kontrol et her biri için ayrı hesap aöman gerekebilir aliexpresste yeni kullanıcı indiri var

1688842340781.png

Aynı linkteki ejderhalı asla gözüktüğü gibi değil almanızı önermem ama yukarıdaki gözüktüğünden çok daha iyi mutlaka bakın
1688842792600.png

Son düzenleme:
Hocam TR'de cidden aşırı pahalıya satılıyor aliexpressten aldığım 2 model vardı onu önerebilirim birde kargo bekleyebilirseniz amazonda bir satıcı var 8 haziranda aldığım yüzük bugün elime ulaştı beklemeye kadar kalitesi muazzam (yurtışından bir ay içinde 5'ten fazla ürün alırsan ek vergi biniyor tüm linkler yurtışı ürünleri bunu bilerek al ben 20'lik yüzüğe 64 lira vergi ödedim sanada girmesin)

Bunların vergisini mutlaka kontrol et her biri için ayrı hesap aöman gerekebilir aliexpresste yeni kullanıcı indiri var

adamsin hocam

Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu aliexpressin arama filtreleri bozuk olduğu için ücretsiz kargoyla satılan tüm yüzükleri aralıksız bir saat kadar inceledim bunlar kadar iyisini bulamazsınız yorumlar fotoğraflar vs epey bi araştırdım yani set olanlarda vergi fazla çıkıyor tekli olanlardanda bazıları amazonda daha ucuza bulunabiliyor ama geneli alınabilcek en f/p yüzükler

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,899
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri