Doğru. Diğer çoğu oyunda doğallığı aşırı öldürüyor.RTX in işe yaradığı tek oyun bence MC sadece, Cod veya Control da o kadar bir fark görmedim ben. Ama yeni gelicek kartlar da her iki markada artık RTX olucak.
Öyle bir davranış sergilemedim. Bende sana verdiğin parayı niye vereceğini , ne gibi farklar olacağını açıklarım. Driver sorunları vs. vardı elinden geldiğince düzeltti ama hala sorun yaşayanlar var ama asıl sorun onlar değil. Şuan 2060s ile 5600 XT karşılaştırmanız. Sizde daha ucuz diye sonuna kadar AMD savunuyorsunuz. Yeri geldiğinde bende AMD öneririm -ki 7 yıl binbir türlü AMD kart kullandım. Parası olan adama da gidip daha ucuz diye bütçesini düşürüp AMD aldırmaya çalışmazsın beh. Bak 5700 XT konusunda haklısın ona lafım yok , eyvallah. Benim lafım dediğim onca şeyin üstüne hâlâ " Lna 1800 TL verilir mi ? " diyip 5600 XT savunanlara.
Sanırım.ben görmüyorum seni 1 haftadır adam akıllı. Denk gelmiyoruz herhalde
Valla 2 senedir kullanan çatır çatır kullanıyor 2000 serisi kartlarını. AMD onu getirecekmiş şuna şöyle çözüm üretecekmiş falan geçin artıkRTX in işe yaradığı tek oyun bence MC sadece, Cod veya Control da o kadar bir fark görmedim ben. Ama yeni gelicek kartlar da her iki markada artık RTX olucak.
Valla 2 senedir kullanan çatır çatır kullanıyor 2000 serisi kartlarını. AMD onu getirecekmiş şuna şöyle çözüm üretecekmiş falan geçin artık![]()
2060S gayet yeterli , o öyle diyor şu şöyle diyor falan bunlar dayanak değil o tür videolar DLSS 2.0 öncesi içindi.Zaten rtx için minimum 2070s öneriyor VOK.
Umarım gelir. Hem fiyatlarda düşer , mis. Bi ara 500 serisi kartlara gelecek deniliyordu ama o kartlar RT kaldıramaz ki.AMD resmi açıklamasını yaptı, şu zamana kadar hangi sözünde durmadıki ?yeni gelen kartları RTX li olucak he ama RTX 3000 serisini geçebilirmi dersen tabii ki fe hayır Nvidia yine daha güçlü olucak ama orta segmentte böyle fiyat rekabetleri olunca AMD de cazip geliyor.
2060S gayet yeterli , o öyle diyor şu şöyle diyor falan bunlar dayanak değil o tür videolar DLSS 2.0 öncesi içindi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Umarım gelir. Hem fiyatlarda düşer , mis. Bi ara 500 serisi kartlara gelecek deniliyordu ama o kartlar RT kaldıramaz ki.
Çıktığında değil , daha geçen aylarda böyle bir söylenti vardı güncellemeler ile gelecek diye.Resmi bir açıklama görmedim ben hiç, bazen sızdırma bilgi dedikoduları oluyor ama RX 500 serisi kartlar çıktığında daha RTX ler çıkmamıştı.
Çıktığında değil , daha geçen aylarda böyle bir söylenti vardı güncellemeler ile gelecek diye.