iPhone se 2020 (2. nesil vs iPhone xs

Raxlayt

80+
Reaksiyon skoru
43
dostlar iPhone xs ile iPhone se 2020(2. nesil) arasında kaldım hangisi daha mantıklı iPhone xs bu son güncellemeyi alır bir daha almaz büyük ihtimalle se 2022 daha fazla gider büyük ihtimalle bide se nin batarya performansı nasıl kullananlar varsa beni bi aydınlatabilir mi

Son düzenleme:
Se 2022 üçüncü nesil oluyor

Ekran önemliyse xs değilse se alın

dostlar iPhone xs ile iPhone se 2022(2. nesil) arasında kaldım hangisi daha mantıklı iPhone xs bu son güncellemeyi alır bir daha almaz büyük ihtimalle se 2022 daha fazla gider büyük ihtimalle bide se nin batarya performansı nasıl kullananlar varsa beni bi aydınlatabilir mi
SE nin 2022 olanı 3. nesil oluyor. O seride pil fena değil ama ekran ufak kalabilir. Yine de XS den 3 yıl daha güncel ve seneye güncelleme almayacak XS yerine tabi ki alınır.

Se 2022 üçüncü nesil oluyor
işte 2. nesil olan orasını karıştırdım 3 nesil olunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman 2. nesil 2020 oluyor demi

Ekran önemliyse xs değilse se alın
çok önemli değil

SE nin 2022 olanı 3. nesil oluyor. O seride pil fena değil ama ekran ufak kalabilir. Yine de XS den 3 yıl daha güncel ve seneye güncelleme almayacak XS yerine tabi ki alınır.
se 2020 daha mantıklı o zaman diyorsunuz

Bana göre ekranı çok ufak, XS alırdım.

işte 2. nesil olan orasını karıştırdım 3 nesil olunca

o zaman 2. nesil 2020 oluyor demi

çok önemli değil

se 2020 daha mantıklı o zaman diyorsunuz
SE 2020 ise onda pil rezalet ve aradaki yıl farkı 1e iniyor. O durumda XS al derim şahsen.

Bana göre ekranı çok ufak, XS alırdım.
biraz küçük bu konu da haklısınız xs daha mantıklı geliyor ama max 1 sene daha ömrü var

SE 2020 ise onda pil rezalet ve aradaki yıl farkı 1e iniyor. O durumda XS al derim şahsen.
o kadar rezil mi bataryası oyun fln pek oynamıyorum zaten

biraz küçük bu konu da haklısınız xs daha mantıklı geliyor ama max 1 sene daha ömrü var

o kadar rezil mi bataryası oyun fln pek oynamıyorum zaten
Oyunsuz günde 2 şarj oyunla günde 3 şarj istiyor cihaz. Telefonu tuşlu telefon niyetine sadece temel özellikleriyle kullanırsan anca 1 günü tek şarjla çıkarır...

Oyunsuz günde 2 şarj oyunla günde 3 şarj istiyor cihaz. Telefonu tuşlu telefon niyetine sadece temel özellikleriyle kullanırsan anca 1 günü tek şarjla çıkarır...
dediğiniz gibiyse eğer pek mantıklı değil o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,503
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri