Çözüldü✓ Sıfır psu kutusuz geldi?

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Gaminggen den aldığım güç kaynağı kutusuz geldi daha acmadim iade ederim belki diye. Üstünde sadece patlatmalı şeyden var nabayı bunu ben

Psu bu

İade et. Türkiye'de para kolay kazanılmıyor.

Gaminggen den aldığım güç kaynağı kutusuz geldi daha acmadim iade ederim belki diye. Üstünde sadece patlatmalı şeyden var nabayı bunu ben

Psu bu
Çoklu stok geldiği için daha az yer kaplasın diye böyle yolluyorlar diye biliyorum hocam.

Kutusuz gönderiyorlar bazı PSU ları.

kanka dene bi çalışıyo mu, ona göre. bak bir de garanti belgesi var mı 0 diyosun sonuçta. Resmini çek böyle geldi diye, ileride sana garantilik işin olursa kutu sormasınlar.

kanka dene bi çalışıyo mu, ona göre. bak bir de garanti belgesi var mı 0 diyosun sonuçta. Resmini çek böyle geldi diye, ileride sana garantilik işin olursa kutu sormasınlar.
Garanti kağıdını belki içine koymuşlardır bakarım birazdan.

Psu bu
genelde çoğu fsp kutusuz geliyor, 5 yıl önce hyper k serisi aldım oda kutusuzdu, daha sonra hydro k aldım oda başka kutuyla gelmişti.

Normalmi yani bu. Satarken kutu vs soranlar olur daha satmam o ayrı meselede. Dursunmu yani böyle bi sıkıntı yoksa iade etmiyorum hocam.
Normal. Bi kutu için iade etmeye gerek yok :)

Normal. Bi kutu için iade etmeye gerek yok :)
Tamamdir saolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde çoğu fsp kutusuz geliyor, 5 yıl önce hyper k serisi aldım oda kutusuzdu, daha sonra hydro k aldım oda başka kutuyla gelmişti.
Garanti kağıdı çıkmadı ama ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Öyle bi durumda zaten fsp garantisinin arkasında durur bence.

Tamamdir saolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti kağıdı çıkmadı ama ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Öyle bi durumda zaten fsp garantisinin arkasında durur bence.
Fatura kağıdı yeterli.

Açıklamada belirtmemeleri kötü olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,700
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri