🔥İndirim E-Yooso %60 Gaming Klavye | Hot Swap | Huano Switch | PBT Keycaps | 700 TL

Son düzenleme:
bak işte bu güzel. magic refiner ı tekte allahına kavuşturur bu

Klavyelere hakim olan bir arkadaş uygun fiyatlı kablosuz bir mekanik klavye önerebilir mi?

satıcıyla iletişime geçtim rgb olan huano switch tek renk olan versiyon ise outemu switch

Arkadaşlar cahilliğime verin öğrenmek için soruyorum. Bu tip klavyelerde yön tuşları nasıl oluyor?

huanoysa bedava değilse normal fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcıyla iletişime geçtim rgb olan huano switch tek renk olan versiyon ise outemu switch
tek renk olan bende https://forum.donanimarsivi.com/attachments/20230712_080505-jpg.553110/ switch huano :D:D telefon biraz kötü kusuruma bakmayın

Arkadaşlar cahilliğime verin öğrenmek için soruyorum. Bu tip klavyelerde yön tuşları nasıl oluyor?
Arkadasın aldığı RGB değil ama onda da huano var

Uyumlu yazısı en altta yazıyor.

Outemu toz geçirmez kırmızı anahtar daha hızlı, sessiz, daha kolay ve pürüzsüz tetikleme sağlar. Çıkarması ve değiştirilmesi kolaydır (Outemu MX stili anahtarlarla uyumludur)

Outemu switch kırmızı anahtar sessizdir diyor yani outemu olduğunu belirtmişler. Ayriyeten üste attığın klavyenin internet sitesi var fakat bilgi bile yok, hiçbir yerde bilgiye dair bir şey bulamadım. Huano olup olmadığı kesin mi ? Ayriyeten Huano switchlerin orijinal olduğu kesin mi ?

Buyur

Şimdi bu klavye huano switch mi outemu mu anlamadım
Arkadasın aldığı RGB değil ama onda da huano var

Buyur
hocam iyi aldım o zaman klavyeyi

FN tuşuyla W A S D tuşlarında oluyor

Geri