ELİMİN İÇİNE TAŞ GİRDİ

Wøx1N

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Arkadaşlarla futbol oynarken elimin üstüne düştüm ve sürtündü yerde de baya küçük taşlar vardı derim soyulduğu için içine girmiş ben o taşı çıkaramadan elim iyileşti yeni deri oluştu şuan elimin orasında hafif bir şişkinlik var geçer mi yoksa doktora gitmem gerekir mi?

Arkadaşlarla futbol oynarken elimin üstüne düştüm ve sürtündü yerde de baya küçük taşlar vardı derim soyulduğu için içine girmiş ben o taşı çıkaramadan elim iyileşti yeni deri oluştu şuan elimin orasında hafif bir şişkinlik var geçer mi yoksa doktora gitmem gerekir mi?
Kanka aynı şeyi küçükken denizde yaşamiştim kıyıda millete salça olurken dalga küçük küçük taş ve kumlu şekilde çarpmıştı kulağıma girmiş ve derinin altına yerleşmiş annem çakmakla bişeyler yapip deriyi patlatıp çıkarmıştı aynı şekilde araştirip bakabilirsin çakmakla ölü deriyi yakıp çikartmisti galiba tam hatırlamıyorum

Kesinlikle orada bırakma doktora git çıkarsınlar

Çıkartmassan ölene kadar seninle kalır hocam :D

Doktora git.

Ben iğneyle çıkarıyordum eskiden çok yaramazdım ulan kaydıraktan takla atarak kayıyordum saçma sapan hareketler yapardım sonra yara bere içinde eve giderdim ah ulan
iğneyle çıkartırsınız hcm kendiniz

Geri