Androidde Geforce Now Tuşları Algılamıyor

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Android telefonda gamepad ile geforce now ile oyun oynayamıyorum. Tuşların çoğunu oyunda algılamıyor. Geforce now ekranında oluyor ama oyunda algılamıyor. Telefondan geforce now ile oyun oynayabilen var mı?

İşe yaramıyor. O gördüğüm kadarıyla PUBG tarzı oyunlarda işe yarıyor. Rocket league vs de geforce now da çalışmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da ben yapamadım
Alakası yok sen beceremedin. Internetten Mantis Gamepad Pro videolarına bak.

Alakası yok sen beceremedin. Internetten Mantis Gamepad Pro videolarına bak.
İnternetteki gördüğüm tüm videolarda pubg ,pes gibi ekranda tuşların olduğu oyunlar için gösteriyorlar. O şekilde ayarlamayı biliyorum zaten. Ekranda tuş ataması ile yaptım ama çalışmadı. Rocket league girdim geforce now ile. Sonra geforce nowdan kol görünüşünü açtım. mantisin uzantı uygulamasından ekranda tuşlara atama yaptım. Ama hiçbir faydası olmadı. Yine tuşların yarısı çalışmadı

İnternetteki gördüğüm tüm videolarda PUBG ,pes gibi ekranda tuşların olduğu oyunlar için gösteriyorlar. O şekilde ayarlamayı biliyorum zaten. Ekranda tuş ataması ile yaptım ama çalışmadı. Rocket league girdim geforce now ile. Sonra geforce nowdan kol görünüşünü açtım. mantisin uzantı uygulamasından ekranda tuşlara atama yaptım. Ama hiçbir faydası olmadı. Yine tuşların yarısı çalışmadı
Bunu sadece pc veya konsola çıkmış mobilde olmayan oyunlarda dener misin?

Tamamdır. Olmazsa bir çözüm yolu buluruz illaki.
Bu arada uygulamayı yükleyip kullandım bugün. Sonra telefonu şarza taktım. Telefonda klavye açılmamaya başladı, uygulamayı sildim düzeldi

Bu arada uygulamayı yükleyip kullandım bugün. Sonra telefonu şarza taktım. Telefonda klavye açılmamaya başladı, uygulamayı sildim düzeldi
Bunun nedeni uygulamanın ayarları vs olabilir mi yoksa hata mı acaba

Bunun nedeni uygulamanın ayarları vs olabilir mi yoksa hata mı acaba
Hatadır. Çünkü uygulamanın kendisi klavye-mouse takmayı öneriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,938
Üyeler
187,908
Son üye
mehmetys
Geri