CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
Bütçe sınırda babama borca girecez ikinci el ryzen 5 5600 yok. Bulamiyoruz sıfırıda pahalı max 3k bütçe ryzen 5500 alsam çok üzer mi
valla ben kullandım da üzülecek kadar çalışmadı garibim 2.5 hafta kullandım bozuldu garantıye verdım sorun yok dedielr birdah verdım yıne dediler thh ye basvurdum sözde bilir kişi bana bios sürümümü söyledi raporunda düşük olduğu için çalışmıyormuş falan filan saçmalık neyse özetle performans olarak üzebilir fiyata bağlı birde alacaksan teknobiyotıkten alma önermemBütçe sınırda babama borca girecez ikinci el ryzen 5 5600 yok. Bulamiyoruz sıfırıda pahalı max 3k bütçe ryzen 5500 alsam çok üzer mi
Rx6600xt ile çalışacakGünümüz oyunları için darboğaz v.s olmadığı sürece üzmez diye düşünüyorum
Sonra tb önermediğimde bana yoo güvenilir diyorlar ahahahvalla ben kullandım da üzülecek kadar çalışmadı garibim 2.5 hafta kullandım bozuldu garantıye verdım sorun yok dedielr birdah verdım yıne dediler thh ye basvurdum sözde bilir kişi bana bios sürümümü söyledi raporunda düşük olduğu için çalışmıyormuş falan filan saçmalık neyse özetle performans olarak üzebilir fiyata bağlı birde alacaksan teknobiyotıkten alma önermem
Güncelüzmez alabilirsin hayırlı olsun ama biosunu güncelle
6600 xt kullaniyorumBende var 6650 xt de ekran kartı var sıkıntı olmuyor alacağınız ekran kartına bağlı
6600xt ile 5500 baya üzerRx6600xt ile çalışacak
Niyeki6600xt ile 5500 baya üzer
işten vakit bulsam ve avukat derdi olmasa mahkemeye vercem onda da 3 sene uğraşcamSonra tb önermediğimde bana yoo güvenilir diyorlar ahahah
şimdi yine göndercem garantiye sonra thh ye tekrar dan başvuru yapcamSonra tb önermediğimde bana yoo güvenilir diyorlar ahahah