Dumbledoree
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Sivasta yaşıyorum şu an türknet 100mps kullanıyorum 250tl gıbır neti gördüm 100mps 110tl yazıyordu fiyat doğru mu ve geçilir mi
Valla bana güven vermedi sen yinede araştır iyicene.Evet ama kendi internet sitesinde 110tl yazıyordu şu an benim aldığım hızlar ile aynı gözüküyor pingin değişeceğini pek sanmıyorum
Hocam zam yapmamış bir operator. Ondan dolayı zam yapmış firmalara yonelerek bir kaç ay zam derdinden kurtulursun. Şimdi ucuz diye geçip bir kaç ay içinde belki zamlı fiyatan ödersin ve yeni zam fiyatlarını görmedim daha.Sivasta yaşıyorum şu an türknet 100mps kullanıyorum 250tl gıbır neti gördüm 100mps 110tl yazıyordu fiyat doğru mu ve geçilir mi
Fiyat doğru ancak Türk Telekom'un temmuz zammı yansıtılmadı, birkaç ay içinde zam yansır ve GIBIRNet yine 1 yıllığına fiyatını sabitler.Sivasta yaşıyorum şu an türknet 100mps kullanıyorum 250tl gıbır neti gördüm 100mps 110tl yazıyordu fiyat doğru mu ve geçilir mi
2 yıldır kullanıyorum CS:GO, Valorant, Call of Duty Multiplayer, Pubg vs. vs. her türlü rekabetçi oyunu oynuyorum hiçbir sorun da yaşamadım.Fps oyunu oynamıyorsanız geçilebilir ama gerek var mı ? 250 TL de şuan üzecek bir para değil Mümkünse Tahattütlü bir internete geçin Turkcell vs gibi sabit fiyat ödeyin