Gıbırnet ev interneti alınır mı 110tl

Reaksiyon skoru
7
Sivasta yaşıyorum şu an türknet 100mps kullanıyorum 250tl gıbır neti gördüm 100mps 110tl yazıyordu fiyat doğru mu ve geçilir mi

Fps oyunu oynamıyorsanız geçilebilir ama gerek var mı ? 250 TL de şuan üzecek bir para değil Mümkünse Tahattütlü bir internete geçin Turkcell vs gibi sabit fiyat ödeyin

Evet ama kendi internet sitesinde 110tl yazıyordu şu an benim aldığım hızlar ile aynı gözüküyor pingin değişeceğini pek sanmıyorum

Gıbırnet kurumsal bir firma ama 110 TL olduğuna emin misin?

110 tl veriyorum ben 80 niin altına download 14 altına upload düşmüyor. Bazen kesilme oluyo 5 dk lık belki burayla alakalıdır

Seninle aynı sebepten gibirnete geçtim, pingimde değişiklik yok hala aynı, gayet güzel. Türknetten bi farkını görmedim şimdilik ve evet, 110 lira :)

Sivasta yaşıyorum şu an türknet 100mps kullanıyorum 250tl gıbır neti gördüm 100mps 110tl yazıyordu fiyat doğru mu ve geçilir mi
Hocam zam yapmamış bir operator. Ondan dolayı zam yapmış firmalara yonelerek bir kaç ay zam derdinden kurtulursun. Şimdi ucuz diye geçip bir kaç ay içinde belki zamlı fiyatan ödersin ve yeni zam fiyatlarını görmedim daha.

Fiyat doğru ancak Türk Telekom'un temmuz zammı yansıtılmadı, birkaç ay içinde zam yansır ve GIBIRNet yine 1 yıllığına fiyatını sabitler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fps oyunu oynamıyorsanız geçilebilir ama gerek var mı ? 250 TL de şuan üzecek bir para değil Mümkünse Tahattütlü bir internete geçin Turkcell vs gibi sabit fiyat ödeyin
2 yıldır kullanıyorum CS:GO, Valorant, Call of Duty Multiplayer, Pubg vs. vs. her türlü rekabetçi oyunu oynuyorum hiçbir sorun da yaşamadım.
Fiyat konusunda da GIBIRNet 2-3 ayda bir zam yapmaz, belli bir süre için söz verir. En son haziran 2022'de zam yapmıştı.
Taahhütsüzlüğün özgürlüğü ve istikrarlı fiyatın rahatlığıyla seçilebilecek fiyat/performans sağlayıcı olduğuna inanıyorum.

hocam geçebilirsiniz millenicomdan geçtim hiçbir sorun yok hatta ping değerlerim yabancı serverlarda daha da iyileşti

şuan taahhütsüz internet çok mantıklı değiil gibi hocam bir anda zam yerse çok sad olma ihtimaliniz var

e bunlar 1000 verebiliyor mu? eğer veriyorsa türknetten buna geçip 110 vereyim :D

1689335178440.png

Geri