Cyberpunk 2077 kaldirir mi?

Oda çok beh, ben üşenirim o kadar süreye :D.
vallaha ben 2015 ten beri witcher 3 ü 15-20 defa bitirdiğim için benim için sıkıntı olmaz nedense oynadığım oyunları tekrar tekrar oynuyorum tek sıkıntı okul olucak gibi

vallaha ben 2015 ten beri witcher 3 ü 15-20 defa bitirdiğim için benim için sıkıntı olmaz nedense oynadığım oyunları tekrar tekrar oynuyorum tek sıkıntı okul olucak gibi

Ben tekrar oynamayı sevmiyorum, Witcher 3 ü 30 saatte bolca kasarak bitirdim ve kütüphanedeki yerine koydum :D.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi kez daha belirtmiştim ama 1080ti istiyor şimdilik öyle deniliyor

O test sistemiydi.

Ben tekrar oynamayı sevmiyorum, Witcher 3 ü 30 saatte bolca kasarak bitirdim ve kütüphanedeki yerine koydum :D.

O test sistemiydi.
oda güzel fakat nedense ben çok beğendim

Da ekran kartı 5600 sistem gereksinimlerinde 1080ti deniyor 5600 le 1080ti arasında dağlar kadar fark var
1080ti olması imkansız o 1080ti dedikleri oyunu 1080ti de oynamışlardı 2k da
1080ti rtx2070 superden güçlü 2080den aşağıda bir kart olması imkansız

gta 5 ultrada 144 cimlerde 120 fps alıyorum da-2 sistem ile sabit inşallah kaldırır.

Bu oyun Pc için çıktığında minimum gereksinimleri düşük olmalı, genel olarak oyunlar da böyledir, olabildiğince çok kişiye ulaşmak için, minimum sistem gereksinimleri örneğin 1080p low 60 FPS için 1050 Ti der, 1080p ultra 60 FPS için GTX 1070 Ti, gibi.

Da ekran kartı 5600 sistem gereksinimlerinde 1080ti deniyor 5600 le 1080ti arasında dağlar kadar fark var
Sistem gereksinimleri ben hiçbir zaman güvenmedim. Çoğu sözde kaldırmayacak oyunu oynadım. Mesela Titanfall 2 kasmadan oynadım. GTX 1060 deniliyor sistem gereksinimlerinde. Benim özellikler imzada. Bekleyip göreceğiz.

Sistem gereksinimleri ben hiçbir zaman güvenmedim. Çoğu sözde kaldırmayacak oyunu oynadım. Mesela Titanfall 2 kasmadan oynadım. GTX 1060 deniliyor sistem gereksinimlerinde. Benim özellikler imzada. Bekleyip göreceğiz.

Bazı parçalar da şans a optimizasyonu iyi tutturunca rahat oynayabiliyorsun :D.

buna yakın olur diye düşünüyorum ya biraz yukarısı yada biraz aşağısı

Aynen bu tarz bir şey olur.

Bazı parçalar da şans a optimizasyonu iyi tutturunca rahat oynayabiliyorsun :D.

Aynen bu tarz bir şey olur.
arkadaş herhalde bunu gördü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001