Furkan Yurtlu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 877
Ben şahsen sanmıyorumArkadaşlar bu oyunu merakla bekliyorum da2 sistem ile oynayabilirim değil mi kasmadan ?
Ben şahsen sanmıyorumArkadaşlar bu oyunu merakla bekliyorum da2 sistem ile oynayabilirim değil mi kasmadan ?
vallaha ben 2015 ten beri witcher 3 ü 15-20 defa bitirdiğim için benim için sıkıntı olmaz nedense oynadığım oyunları tekrar tekrar oynuyorum tek sıkıntı okul olucak gibiOda çok beh, ben üşenirim o kadar süreye.
Maşallah.Çok uzun olucak diyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani 300 Saatten falan bahseden var.
Oyun 8. nesil oyunu. Niye kaldırmasın ?Ben şahsen sanmıyorum
Bi kez daha belirtmiştim ama 1080ti istiyor şimdilik öyle deniliyorArkadaşlar bu oyunu merakla bekliyorum da2 sistem ile oynayabilirim değil mi kasmadan ?
vallaha ben 2015 ten beri witcher 3 ü 15-20 defa bitirdiğim için benim için sıkıntı olmaz nedense oynadığım oyunları tekrar tekrar oynuyorum tek sıkıntı okul olucak gibi
Bi kez daha belirtmiştim ama 1080ti istiyor şimdilik öyle deniliyor
Da ekran kartı 5600 sistem gereksinimlerinde 1080ti deniyor 5600 le 1080ti arasında dağlar kadar fark varMaşallah.
Oyun 8. nesil oyunu. Niye kaldırmasın ?
oda güzel fakat nedense ben çok beğendimBen tekrar oynamayı sevmiyorum, Witcher 3 ü 30 saatte bolca kasarak bitirdim ve kütüphanedeki yerine koydum.
O test sistemiydi.
1080ti olması imkansız o 1080ti dedikleri oyunu 1080ti de oynamışlardı 2k daDa ekran kartı 5600 sistem gereksinimlerinde 1080ti deniyor 5600 le 1080ti arasında dağlar kadar fark var
Sistem gereksinimleri ben hiçbir zaman güvenmedim. Çoğu sözde kaldırmayacak oyunu oynadım. Mesela Titanfall 2 kasmadan oynadım. GTX 1060 deniliyor sistem gereksinimlerinde. Benim özellikler imzada. Bekleyip göreceğiz.Da ekran kartı 5600 sistem gereksinimlerinde 1080ti deniyor 5600 le 1080ti arasında dağlar kadar fark var
gta 5 ultrada 144 cimlerde 120 fps alıyorum da-2 sistem ile sabit inşallah kaldırır.
Sistem gereksinimleri ben hiçbir zaman güvenmedim. Çoğu sözde kaldırmayacak oyunu oynadım. Mesela Titanfall 2 kasmadan oynadım. GTX 1060 deniliyor sistem gereksinimlerinde. Benim özellikler imzada. Bekleyip göreceğiz.
buna yakın olur diye düşünüyorum ya biraz yukarısı yada biraz aşağısı![]()
Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri
Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri neler? İşte CD Projekt RED'in yeni oyununu keyifli bir şekilde oynayabilmek için ihtiyaç duyduğunuz donanım bileşenleri!www.turunculevye.com
arkadaş herhalde bunu gördüBazı parçalar da şans a optimizasyonu iyi tutturunca rahat oynayabiliyorsun.
Aynen bu tarz bir şey olur.