Undone 80+ Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 86 Reaksiyon skoru 26 15 Temmuz 2023 #1 CSGO Live'a 5 dolar yatırmak istiyorum ama yatır sekmesinde çok fazla seçenek var denedim ama başaramadım bilgisi olan var mı?
CSGO Live'a 5 dolar yatırmak istiyorum ama yatır sekmesinde çok fazla seçenek var denedim ama başaramadım bilgisi olan var mı?
Koyun Shaun 80+ Silver Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 2,135 Reaksiyon skoru 1,409 15 Temmuz 2023 #2 kartın 4 ile başlıyorsa visa 5 ile başlıyorsa mastercard bro neyini anlamadın
Undone 80+ Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 86 Reaksiyon skoru 26 15 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 boyle bi ekran cıkıyor usttekını secınce payop seçince boyle burası cıkıyor buy tusuna basınca proxy nasıl kapatılır dıye baktım ama zaten kapalıymış select provider kısmından diğer tarafı seçinde de satın alma kodları cıkıyor ama kodlar 5 dolar degerınde ama fiyatı 5 dolardan daha fazla Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Temmuz 2023 TrackVoice yazmış: kartın 4 ile başlıyorsa visa 5 ile başlıyorsa mastercard bro neyini anlamadın Devamı için tıklayın... siteye gir kendin bak istersen olmuyor
boyle bi ekran cıkıyor usttekını secınce payop seçince boyle burası cıkıyor buy tusuna basınca proxy nasıl kapatılır dıye baktım ama zaten kapalıymış select provider kısmından diğer tarafı seçinde de satın alma kodları cıkıyor ama kodlar 5 dolar degerınde ama fiyatı 5 dolardan daha fazla Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Temmuz 2023 TrackVoice yazmış: kartın 4 ile başlıyorsa visa 5 ile başlıyorsa mastercard bro neyini anlamadın Devamı için tıklayın... siteye gir kendin bak istersen olmuyor