Nasıl yani zaten bu kulaklık eski kulaklık diye övdüğünüz o kulaklıkla aynı kulaklık değil mi sonuçta?Eski kalite yok alınmaz menteşeleri çatlıyor.
HyperX markası Kingston markasına aitti, HP markayı satın aldı ve ürün üzerinde değişiklikler yaptığı söyleniyorNasıl yani zaten bu kulaklık eski kulaklık diye övdüğünüz o kulaklıkla aynı kulaklık değil mi sonuçta?
Malzeme kalitesinden bahsediyorum ses değil ses desıkıntı yok malzeme olarak kötüleştirmişler.Nasıl yani zaten bu kulaklık eski kulaklık diye övdüğünüz o kulaklıkla aynı kulaklık değil mi sonuçta?
DEDEEM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve alınmaz BS V2 bakın bu bütçedekiler.
Mikrofonu nasıl peki?Malzeme kalitesinden bahsediyorum ses değil ses desıkıntı yok malzeme olarak kötüleştirmişler.
Kendi tecrübem tabikide mikrofonu güzel ses güzel ama menteşe kalitesini bozmuşlar benimkiler çatladı para iadesi aldım.Mikrofonu nasıl peki?
Ayrıca bu dedikleriniz kendi tecrübeniz mi yoksa duyduğunuz şeyler mi
ohaaa nolmuş lan.
Anladım teşekkür ederim.Kendi tecrübem tabikide mikrofonu güzel ses güzel ama menteşe kalitesini bozmuşlar benimkiler çatladı para iadesi aldım.
Ekstra kulak pedi ses kartı gibi farklar var sana kalmış.Anladım teşekkür ederim.
Ben bu modeli aldım 2 gün önce.
Sizce bunu iade edip Cloud2 ye geçmeye değer mi?Alıntıyı görüntüle
aga bu eski ürün olabilir ürün koduna bakıcam şimdiEkstra kulak pedi ses kartı gibi farklar var sana kalmış.
evet bu kingstonun ürettiği model oyüzden almayı düşünüyorum şuan sitesinde üretimi durduruldu diyor zaten eski ürünün stoğuunu eritiyolar gibi geldi https://www.kingston.com/tr/memory/search/discontinuedmodels?partid=KHX-HSCP-RDaga bu eski ürün olabilir ürün koduna bakıcam şimdi