❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

hocam parayı ayarlıyım vericem zaten bu bütçeye bu seviyede kulaklık bulunmaz birde amazonun garanti sistemi iyi olduğu için kingstonun ürünü değilse direkt iade edebilirsiniz bir problem yaşatmaz
Hocam ürün elimize geçtiğinde Kingston olup olmadığını nereden anlıyoruz, kutunun üzerinde Kingston yada HP olarak mı yazar yoksa sizin bulduğunuz kod mu yazar acaba?

eski parçayı kullanmışlardür yüksek ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ürün elimize geçtiğinde Kingston olup olmadığını nereden anlıyoruz, kutunun üzerinde Kingston yada HP olarak mı yazar yoksa sizin bulduğunuz kod mu yazar acaba?
arkadaş yukarda foto atmış hem ordan anlarsınız birde seri numarasından kontol edersiniz

hocam ürün çıkış yılı 2022, 2021 de hp satın aldı ürünler artık hyperx üreticisi olarak gözüküyo
Ben yalan mı atıyorum kardeşim gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? 2 gün önce teslim aldım
1689495730529.jpeg

parça kodu ‎CL003 6606807E model kodu ‎KHX-HSCP-RD bunlar uyuşuyorsa eski iyi model olanı göndermişlerdir hocam

Ben yalan mı atıyorum kardeşim gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? 2 gün önce teslim aldım Alıntıyı görüntüle
kanka haklısında hp nin üretiminde olan yılda çıkmış ürün ondan dedim

parça kodu ‎CL003 6606807E model kodu ‎KHX-HSCP-RD bunlar uyuşuyorsa eski iyi model olanı göndermişlerdir hocam
Teşekkür ediyorum hocam. Aslında aklımdaki kulaklık Blackshark v2 onu almak istiyorum ama bu kadar iyi bir fiyata düşer mi düşmez mi bilemeyiz. Onu beklerken bunu almadığıma pişman olmak istemiyorum o yüzden galiba sipariş vercem Cloud 2'yi.

Bu kulaklık geçenlerde 1200 TL degilmiydi ya? Benmi yanlış hatırlıyorum?

Teşekkür ediyorum hocam. Aslında aklımdaki kulaklık Blackshark v2 onu almak istiyorum ama bu kadar iyi bir fiyata düşer mi düşmez mi bilemeyiz. Onu beklerken bunu almadığıma pişman olmak istemiyorum o yüzden galiba sipariş vercem Cloud 2'yi.
hocam zaten bs v2 fiyatı düşerse 1 ay içinde iade edersiniz

Bu kulaklık geçenlerde 1200 TL degilmiydi ya? Benmi yanlış hatırlıyorum?
o cloud core kanka ses kartsız

Ben yalan mı atıyorum kardeşim gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? 2 gün önce teslim aldım Alıntıyı görüntüle
hocam şimdi siz geçen amazon indirimindeki bu kulaklığımı aldınız? https://amzn.eu/d/bnfclTW

bende cliud 2 hp idi ama kingston yaziyordu sanirim seri koddan anlamistim hp oldugunu

hocam zaten bs v2 fiyatı düşerse 1 ay içinde iade edersiniz

KHX-HSCP-GM​

Hocam amazon üzerinde birde Cloud 2'nin bu seri numaralı ürünü var. Onunda açıklamasında da Kingston yazıyor ve üretim yılı 2015 olarak geçiyor. Bu serinin HP olup olmadığını anlayabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,600
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri