Hocam ürün elimize geçtiğinde Kingston olup olmadığını nereden anlıyoruz, kutunun üzerinde Kingston yada HP olarak mı yazar yoksa sizin bulduğunuz kod mu yazar acaba?hocam parayı ayarlıyım vericem zaten bu bütçeye bu seviyede kulaklık bulunmaz birde amazonun garanti sistemi iyi olduğu için kingstonun ürünü değilse direkt iade edebilirsiniz bir problem yaşatmaz
eski parçayı kullanmışlardür yüksek ihtimalle
arkadaş yukarda foto atmış hem ordan anlarsınız birde seri numarasından kontol edersinizHocam ürün elimize geçtiğinde Kingston olup olmadığını nereden anlıyoruz, kutunun üzerinde Kingston yada HP olarak mı yazar yoksa sizin bulduğunuz kod mu yazar acaba?
Ben yalan mı atıyorum kardeşim gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? 2 gün önce teslim aldımhocam ürün çıkış yılı 2022, 2021 de hp satın aldı ürünler artık hyperx üreticisi olarak gözüküyo
parça kodu CL003 6606807E model kodu KHX-HSCP-RD bunlar uyuşuyorsa eski iyi model olanı göndermişlerdir hocamHocam ürün elimize geçtiğinde Kingston olup olmadığını nereden anlıyoruz, kutunun üzerinde Kingston yada HP olarak mı yazar yoksa sizin bulduğunuz kod mu yazar acaba?
kanka haklısında hp nin üretiminde olan yılda çıkmış ürün ondan dedimBen yalan mı atıyorum kardeşim gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? 2 gün önce teslim aldım Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ediyorum hocam. Aslında aklımdaki kulaklık Blackshark v2 onu almak istiyorum ama bu kadar iyi bir fiyata düşer mi düşmez mi bilemeyiz. Onu beklerken bunu almadığıma pişman olmak istemiyorum o yüzden galiba sipariş vercem Cloud 2'yi.parça kodu CL003 6606807E model kodu KHX-HSCP-RD bunlar uyuşuyorsa eski iyi model olanı göndermişlerdir hocam
hocam zaten bs v2 fiyatı düşerse 1 ay içinde iade edersinizTeşekkür ediyorum hocam. Aslında aklımdaki kulaklık Blackshark v2 onu almak istiyorum ama bu kadar iyi bir fiyata düşer mi düşmez mi bilemeyiz. Onu beklerken bunu almadığıma pişman olmak istemiyorum o yüzden galiba sipariş vercem Cloud 2'yi.
o cloud core kanka ses kartsızBu kulaklık geçenlerde 1200 TL degilmiydi ya? Benmi yanlış hatırlıyorum?
hocam şimdi siz geçen amazon indirimindeki bu kulaklığımı aldınız? https://amzn.eu/d/bnfclTWBen yalan mı atıyorum kardeşim gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? 2 gün önce teslim aldım Alıntıyı görüntüle
memnun musunuz hocam kulaklıktanbende cliud 2 hp idi ama kingston yaziyordu sanirim seri koddan anlamistim hp oldugunu
evethocam zaten bs v2 fiyatı düşerse 1 ay içinde iade edersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o cloud core kanka ses kartsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şimdi siz geçen amazon indirimindeki bu kulaklığımı aldınız? https://amzn.eu/d/bnfclTW