Nays dan toplam kaç TL kazandınız

1.5k kazandım ama 350 lira olduktan sonra bıraktım çünkü geri atarken çok komisyon kesiyordu bunun çözümü var mı bildiğiniz?

1.5k kazandım ama 350 lira olduktan sonra bıraktım çünkü geri atarken çok komisyon kesiyordu bunun çözümü var mı bildiğiniz?
İş Bankasına atarken komisyon mu kesiyor bir de?! Halk'ta hesabım var diye İş Bankası açmamıştım, Nays'a aylık ödemeler bağlı olduğundan bir miktar para tutuyorum. Alışveriş yapacağım zaman eksikse üzerine ekliyorum. O şekide devam.

Çok alışveriş yapmam
Kampanyalar dışında Nays Hesap kategorisi ne oluyor hocam? Kazı kazan vs. mi?

İş Bankasına atarken komisyon mu kesiyor bir de?! Halk'ta hesabım var diye İş Bankası açmamıştım, Nays'a aylık ödemeler bağlı olduğundan bir miktar para tutuyorum. Alışveriş yapacağım zaman eksikse üzerine ekliyorum. O şekide devam.

İş bankasına atarken kesmiyor galiba

1400.

Naysın tek eksiği amazon %20 cashback :D
Amazon %50 vermiyor mu? Sipay öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri atarken komisyon mu kesiyor? Para gönder seçeneğinden Garanti,Akbank,Ziraat hepsine ücretsiz para gönderiyorum.

herhalde ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
610TL

İş Bankası müşterisi olarak ilk defa duyuyorum bu olayı. Getir e falan çok fazla para akıyor bende. Konuyu kim açtıysa teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri