İş Bankasına atarken komisyon mu kesiyor bir de?! Halk'ta hesabım var diye İş Bankası açmamıştım, Nays'a aylık ödemeler bağlı olduğundan bir miktar para tutuyorum. Alışveriş yapacağım zaman eksikse üzerine ekliyorum. O şekide devam.1.5k kazandım ama 350 lira olduktan sonra bıraktım çünkü geri atarken çok komisyon kesiyordu bunun çözümü var mı bildiğiniz?
Kampanyalar dışında Nays Hesap kategorisi ne oluyor hocam? Kazı kazan vs. mi?Çok alışveriş yapmam
İş bankasına atarken kesmiyor galibaİş Bankasına atarken komisyon mu kesiyor bir de?! Halk'ta hesabım var diye İş Bankası açmamıştım, Nays'a aylık ödemeler bağlı olduğundan bir miktar para tutuyorum. Alışveriş yapacağım zaman eksikse üzerine ekliyorum. O şekide devam.
Kampanyalar dışında Nays Hesap kategorisi ne oluyor hocam? Kazı kazan vs. mi?
Amazon %50 vermiyor mu? Sipay öneririm.1400.
Naysın tek eksiği amazon %20 cashback
Geri atarken komisyon mu kesiyor? Para gönder seçeneğinden Garanti,Akbank,Ziraat hepsine ücretsiz para gönderiyorum.1.5k kazandım ama 350 lira olduktan sonra bıraktım çünkü geri atarken çok komisyon kesiyordu bunun çözümü var mı bildiğiniz?
Ben öyle sandım. Genelde 2.5 civarı kesiyor Halktan atarken.İş bankasına atarken kesmiyor galiba
herhalde yaİş Bankasına atarken komisyon mu kesiyor bir de?! Halk'ta hesabım var diye İş Bankası açmamıştım, Nays'a aylık ödemeler bağlı olduğundan bir miktar para tutuyorum. Alışveriş yapacağım zaman eksikse üzerine ekliyorum. O şekide devam.
Kampanyalar dışında Nays Hesap kategorisi ne oluyor hocam? Kazı kazan vs. mi?
200 kayme sadece
ben 1 kez 200 tl attım komisyonda almadı1.5k kazandım ama 350 lira olduktan sonra bıraktım çünkü geri atarken çok komisyon kesiyordu bunun çözümü var mı bildiğiniz?
neyden komısyon kesıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
rica ederim (biz bir aileyiz!)
ben paparaya atıyordum kesiyordu şimdi yapı kredi kartı çıkarttım bakalım onda kesecek mi200 kayme sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 1 kez 200 TL attım komisyonda almadı