bariskockar
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
94 mbps download
40mbps upload aliyorum
Yayın açabilir miyim
Kaç bit rate açarım
40mbps upload aliyorum
Yayın açabilir miyim
Kaç bit rate açarım
yeterli gayet min 7-8k açarsınız94 mbps download
40mbps upload aliyorum
Yayın açabilir miyim
Kaç bit rate açarım
Türkiyede altyapı rezalet nerde yaşıyorsunuzda bu internet altyapısını alıyorsunuz bizim eve daha 50mb dowloand daha yeni getirdiler o bile yetmiyor 7-8 upload alıyorum yayın için bu 7-8 bile yeterli 1080p için sen rahat açarsın94 mbps download
40mbps upload aliyorum
Yayın açabilir miyim
Kaç bit rate açarım
Bende oda yokTürkiyede altyapı rezalet nerde yaşıyorsunuzda bu internet altyapısını alıyorsunuz bizim eve daha 50mb dowloand daha yeni getirdiler o bile yetmiyor 7-8 upload alıyorum yayın için bu 7-8 bile yeterli 1080p için sen rahat açarsın
Hocam yıl 2023 oldu asıl siz nerede yaşıyorsunuz :dTürkiyede altyapı rezalet nerde yaşıyorsunuzda bu internet altyapısını alıyorsunuz bizim eve daha 50mb dowloand daha yeni getirdiler o bile yetmiyor 7-8 upload alıyorum yayın için bu 7-8 bile yeterli 1080p için sen rahat açarsın

800013upload ile kaç bitrate verilmeli ?
Türkiyede yaşıyoruz kralHocam yıl 2023 oldu asıl siz nerede yaşıyorsunuz :d
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8000
istanbul ankara izmir gibi gelişmiş şehirlerde yaşıyorsanız size bunlar anormal gelebilir 1mb upload kullanıyordum daha eni 7 8mb leri görüyoruzHocam yıl 2023 oldu asıl siz nerede yaşıyorsunuz :d
Alıntıyı görüntüle
8000
Hocam yıl 2023 oldu asıl siz nerede yaşıyorsunuz :d
Alıntıyı görüntüle
8000
6Mbps indirme 3Mbps yükleme civarı alıyorum yoğunluk olunca 1Mbps altına kadar düşüyor. Asıl siz nerede yaşıyorsunuzistanbul ankara izmir gibi gelişmiş şehirlerde yaşıyorsanız size bunlar anormal gelebilir 1mb upload kullanıyordum daha eni 7 8mb leri görüyoruz50 yıl sonra 100mb anca gelir herhalde