Internet saglayicisi onerisi

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Arkadaslar ben Usak'ta yasiyorum, burada normalde 180TL olan 100mbps bir internet paketi kullaniyordum ama zamla 260TL oldu ve benim icin biraz fazla, bana uygun fiyatli ve musteri destegi sunan bir internet onerir misiniz?

Arkadaslar ben Usak'ta yasiyorum, burada normalde 180TL olan 100mbps bir internet paketi kullaniyordum ama zamla 260TL oldu ve benim icin biraz fazla, bana uygun fiyatli ve musteri destegi sunan bir internet onerir misiniz?
Uygun fiyatla diye bir şey kalmadı hepsi zam yiyor en mantıklısı tahattüt yapıp uzun vadede korunmak.

Uygun fiyatla diye bir şey kalmadı hepsi zam yiyor en mantıklısı tahattüt yapıp uzun vadede korunmak.
Sozleşmeli tt bakayım tekrar dedim kullanılacak bir fiyata değil sanki 2yıl içinde mantıklı mı olur bilmem ama şuan için fazla geliyor

Millenicom öneririm

Şu anda zam yapmamış tek firma Comnet. O da yakında zamlayacak ama.

TT kullanıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri