❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

hocam kaça verirsin ciddi alıcıyım yap bir güzellik 2 dir iptal ediliyor milletinkisi geliyor bir tek ben alamadım herhalde kafayı yiyeceğim
hocam açıkçası illaki satayım diye bir düşüncem yok belki bir arkadaşıma falan hediye ederim. o yüzden çok uygun fiyat veremeyeceğim. forumda başka satan varsa önce onlara sorun isterseniz

Bende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.
Tam olarak nasıl yapıyordun Aras uygulamadını indirdim kayıt oldum sipariş no ile aratınca bir şey çıkmıyor

Tam olarak nasıl yapıyordun Aras uygulamadını indirdim kayıt oldum sipariş no ile aratınca bir şey çıkmıyor
Öyle yapmana gerek yok cep no takip no geliyor eğer numaranızı hangi uygulama aldıysanız çünkü bana öyle geldi

Bende ilk alttaki bildirimler kısmına düştü. Daha sonra kargolarımda gözüktü ilk bildirimler kısmını kontol eder misin?
bana gelen bildirm yok aşağıdaki şekilde

1689757673144.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ilk alttaki bildirimler kısmına düştü. Daha sonra kargolarımda gözüktü ilk bildirimler kısmını kontol eder misin?
tamam mesaj gelmiş ben başka kargoda bekliyordum gönderen sizde bumu

W**** W**** E**** L**** M**** H**** K**** İ**** M**** Ş****

yarın teslimat diyor 2 tane almıştım 1 tane kutu görünüyor umarım ikiside içindedir :kekw:
Bir kutu içinde ikisi beraberdir merak etmeyin.

bana gelen bildirm yok aşağıdaki şekilde

Alıntıyı görüntüle

tamam mesaj gelmiş ben başka kargoda bekliyordum gönderen sizde bumu

W**** W**** E**** L**** M**** H**** K**** İ**** M**** Ş****
Banggood bu evet, ben teslim aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,812