oguzunluerler1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Bu klavyenin olayı nedir yaa. Dediğiniz kadar iyi mi, mesela ben xpg summoner aldım ondan çok mu daha iyi ve neden. Pek bilmem klavyeleri de ondan soruyorum.
hocam keycapler ve switchleri ayrı alsanız 1000er lira zaten. summoner benim de şuanki klavyem stok olarak ortalama bir klavye. neye ne kadar önem verdiğinize göre değişir. klavyeler hakkında biraz araştırma yaparsanız farkı görebilirsiniz.Bu klavyenin olayı nedir yaa. Dediğiniz kadar iyi mi, mesela ben xpg summoner aldım ondan çok mu daha iyi ve neden. Pek bilmem klavyeleri de ondan soruyorum.
Cevap için teşekkürler. Sanki değmeyecek gibi değiştirmeyehocam keycapler ve switchleri ayrı alsanız 1000er lira zaten. summoner benim de şuanki klavyem stok olarak ortalama bir klavye. neye ne kadar önem verdiğinize göre değişir. klavyeler hakkında biraz araştırma yaparsanız farkı görebilirsiniz.
Yazım hissiyatı olarak çok üst düzey bir klavye çünkü büyük tuşları tutan stabilizerları lubelanmış ve kasasının içinde sönümleyici köpükler bulunmakta klavyeden aldığınız yazım hissi diğer stok klavyelere göre çok farklı ayrıca çıkardığı ses de çok güzel onun dışında pbt keycapsleri bulunmakta keycaps rengi ve profili de çok iyi.Cevap için teşekkürler. Sanki değmeyecek gibi değiştirmeye
Yazım hissiyatı olarak çok üst düzey bir klavye çünkü büyük tuşları tutan stabilizerları lubelanmış ve kasasının içinde sönümleyici köpükler bulunmakta klavyeden aldığınız yazım hissi diğer stok klavyelere göre çok farklı ayrıca çıkardığı ses de çok güzel onun dışında pbt keycapsleri bulunmakta keycaps rengi ve profili de çok iyi.Cevap için teşekkürler. Sanki değmeyecek gibi değiştirmeye
Benim anlamaya calistigim, xpg summoner'dan kat kat iyi midir, klavyeyi degistirmeye ugrasmaya degecek mi?Yazım hissiyatı olarak çok üst düzey bir klavye çünkü büyük tuşları tutan stabilizerları lubelanmış ve kasasının içinde sönümleyici köpükler bulunmakta klavyeden aldığınız yazım hissi diğer stok klavyelere göre çok farklı ayrıca çıkardığı ses de çok güzel onun dışında pbt keycapsleri bulunmakta keycaps rengi ve profili de çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazım hissiyatı olarak çok üst düzey bir klavye çünkü büyük tuşları tutan stabilizerları lubelanmış ve kasasının içinde sönümleyici köpükler bulunmakta klavyeden aldığınız yazım hissi diğer stok klavyelere göre çok farklı ayrıca çıkardığı ses de çok güzel onun dışında pbt keycapsleri bulunmakta keycaps rengi ve profili de çok iyi.
Evet şuan Türkiye 2. Piyasası 2300 2500 arasıBenim anlamaya calistigim, xpg summoner'dan kat kat iyi midir, klavyeyi degistirmeye ugrasmaya degecek mi?
bu klavye sana fazladan kill aldırmaz onu söyleyeyim sadece kullanırken daha kaliteli ve estetik bir klavye kullandığının farkına varırsınBenim anlamaya calistigim, xpg summoner'dan kat kat iyi midir, klavyeyi degistirmeye ugrasmaya degecek mi?
Tuş basımı ve hassasiyet algılaması çok iyidir kaliteli klavye kaliteli killbu klavye sana fazladan kill aldırmaz onu söyleyeyim sadece kullanırken daha kaliteli ve estetik bir klavye kullandığının farkına varırsın
ben de summoner kullanıyorum. fazlasıyla değer bence. custom yapmanıza da olanak tanıyan ömürlük bir klavye arkadaşların söylediklerinin dışında. Örneğin summonerda bariz bir yay sesi var. Ben modlayıp büyük ölçüde giderdim ama yine de kb3 kadar kaliteli hissettirmiyor.Benim anlamaya calistigim, xpg summoner'dan kat kat iyi midir, klavyeyi degistirmeye ugrasmaya degecek mi?
bu klavye sana fazladan kill aldırmaz onu söyleyeyim sadece kullanırken daha kaliteli ve estetik bir klavye kullandığının farkına varırsın
ben de summoner kullanıyorum. fazlasıyla değer bence. custom yapmanıza da olanak tanıyan ömürlük bir klavye arkadaşların söylediklerinin dışında. Örneğin summonerda bariz bir yay sesi var. Ben modlayıp büyük ölçüde giderdim ama yine de kb3 kadar kaliteli hissettirmiyor.
Ben baggdood dan şipariş vermiştim 17 dolar extra ödeme istediler gelmesi içinTuş basımı ve hassasiyet algılaması çok iyidir kaliteli klavye kaliteli kill![]()
Turkey direct mail almadın mıBen baggdood dan şipariş vermiştim 17 dolar extra ödeme istediler gelmesi için