Dying light 2 Steam ve epic arası oynanır mı?

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,429
Steamden alırsam 170 epicten alırsam 140a falan denk gelicek cross platform var mı epicte yoksa steamden alıp geçeyim mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Steamden alırsam 170 epicten alırsam 140a falan denk gelicek cross platform var mı epicte yoksa steamden alıp geçeyim mi ?
hiç farketmiyor ben mesela arkadaşlarla rdr oynuyorum

Cross Platform var ama ne kadar düzgün çalışıyor bilmiyorum Steam ve Epic arasında. Ben Steam'den alır geçerdim, Yaz indirimlerinde DL2 + Payday 2 150TL civarına da düşmüştü.

Steam puan kazandırdığı ve orada kütüphanem olduğu için ben steami tercih ederim sende aynı düşünüyorsan 30 tl daha koy hem puanlar ile profilini güzelleştir hemde keyfini yap

Cross Platform var ama ne kadar düzgün çalışıyor bilmiyorum Steam ve Epic arasında. Ben Steam'den alır geçerdim, Yaz indirimlerinde DL2 + Payday 2 150TL civarına da düşmüştü.
O bundle satılmıyor şuanda ama steamden alıp geçicem galiba.

Arkadaşla bir oyun vardı adını unuttum şuan. Steam ve Epic uzerinden karşılıklı oynamıştık. DL2 de oynanır diye tahmin ediyorum .

Steam puan kazandırdığı ve orada kütüphanem olduğu için ben steami tercih ederim sende aynı düşünüyorsan 30 TL daha koy hem puanlar ile profilini güzelleştir hemde keyfini yap
Harcayarak bişi yok :)

Screenshot_2023-07-20-19-33-16-205-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Bende çok kararsızım okadar profil öğesi aldım bi yanım başkada al diyo diğer yanım saçma diyo
İtem satışta falan puan satılıyor hocam alın 50tlye 10k puan istediğinizi yaparsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ez win 😎
Bir ton şey almama rağmen bu kadarı kalıyor harbi uok bu arada
Evet fazla güzel şey yok pazarda daha güzel şeyler var bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri