hiç farketmiyor ben mesela arkadaşlarla rdr oynuyorumSteamden alırsam 170 epicten alırsam 140a falan denk gelicek cross platform var mı epicte yoksa steamden alıp geçeyim mi ?
O bundle satılmıyor şuanda ama steamden alıp geçicem galiba.Cross Platform var ama ne kadar düzgün çalışıyor bilmiyorum Steam ve Epic arasında. Ben Steam'den alır geçerdim, Yaz indirimlerinde DL2 + Payday 2 150TL civarına da düşmüştü.
Social Club ile Techland bir mi RDR oluyorsa Dying Light da olacak diye bir mantık yok.hiç farketmiyor ben mesela arkadaşlarla rdr oynuyorum
Harcayarak bişi yokSteam puan kazandırdığı ve orada kütüphanem olduğu için ben steami tercih ederim sende aynı düşünüyorsan 30 TL daha koy hem puanlar ile profilini güzelleştir hemde keyfini yap
Bu arada Nays ile Steam'den al. %20 iade yapar.Teşekkürler.
Bende çok kararsızım okadar profil öğesi aldım bi yanım başkada al diyo diğer yanım saçma diyoArkadaşla bir oyun vardı adını unuttum şuan. Steam ve Epic uzerinden karşılıklı oynamıştık. DL2 de oynanır diye tahmin ediyorum .
Harcayarak bişi yok
Alıntıyı görüntüle
İtem satışta falan puan satılıyor hocam alın 50tlye 10k puan istediğinizi yaparsınız.Bende çok kararsızım okadar profil öğesi aldım bi yanım başkada al diyo diğer yanım saçma diyo
Evet fazla güzel şey yok pazarda daha güzel şeyler var bence.