Shock Therapy
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ama her türlü yolu yaptım girmek için, bu ip adresi değişmeli.ıp adresini banlamışlar sol altta yazıyor
Hocam ama her türlü yolu yaptım girmek için, bu ip adresi değişmeli.ıp adresini banlamışlar sol altta yazıyor
Sapık demiyor izlediğin şeyi söylüyor?O ağzını toplamayı dene ilk önce, o üslubunu bir düzelt kime sapık diyorsun sen?
Dostum böyle bir siteden ban yiyecek ne yapmış olabilirsinArkadaşlar, merhaba gününüz iyi geçsin.
Her gün düzenli olarak girdiğim internet sitesine bugün giremediğimi fark ettim.
Tor Browser + VPN, modem aç kapat gibi bir sürü yöntem denedim.
Ona rağmen giremiyorum.
Bu site benim bilgilerimi nasıl fark ediyor?
Warp hayatımda gördüğüm en iyi vpn ciddenDostum böyle bir siteden ban yiyecek ne yapmış olabilirsiny8 browser ve warp vpn indirip girebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama y8 browser biraz karışık önce flash oyun sitesi gibi açılır sonra istediğin yere girersin warp vpn sayesinde
Bi de üstüne azarlıyormillet neler izliyor![]()
![]()
çünkü onları izlemediğimiz için sapık olan bizizBi de üstüne azarlıyor
Çok şükür bugün de sapık oldukçünkü onları izlemediğimiz için sapık olan biziz![]()
İp adresi değişmez yeniden sistem toplaman gerekirHocam ama her türlü yolu yaptım girmek için, bu ip adresi değişmeli.
Miğdem kalktı şöyle şeylere nasıl bakabiliyorsunuzsapık yazmıyor orada üstad,
Goregrish.com kadavraların, kaza kurbanlarının, aşırı dozda uyuşturucuların, intiharların, cinayetlerin, ölüm cezalarının (baş kesmeler, başarısız ameliyatlar, nekrofili ve savaş suçlarının) sansürsüz görüntülerini ve videolarını içeren bir şok sitesidir
Bünye farkı hocam, benim gözümün önünde olsa bile etkilemez alışıyorsun süre zarfınca, neyse demek ki cidden ip adresimi alıp yasaklamışlar.Giremiyorsan girmeyiver
Miğdem kalktı şöyle şeylere nasıl bakabiliyorsunuz
IP adresin banlanmış giremezsin o siteye.
Bu sitede neyden banlanmış olabilirsin?Bünye farkı hocam, benim gözümün önünde olsa bile etkilemez alışıyorsun süre zarfınca, neyse demek ki cidden ip adresimi alıp yasaklamışlar.