Siteye giremiyorum, yasak.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar, merhaba gününüz iyi geçsin.
Her gün düzenli olarak girdiğim internet sitesine bugün giremediğimi fark ettim.
Tor Browser + VPN, modem aç kapat gibi bir sürü yöntem denedim.
Ona rağmen giremiyorum.
Bu site benim bilgilerimi nasıl fark ediyor?
Dostum böyle bir siteden ban yiyecek ne yapmış olabilirsin :D y8 browser ve warp vpn indirip girebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama y8 browser biraz karışık önce flash oyun sitesi gibi açılır sonra istediğin yere girersin warp vpn sayesinde

Dostum böyle bir siteden ban yiyecek ne yapmış olabilirsin :D y8 browser ve warp vpn indirip girebilirsin.

Ama y8 browser biraz karışık önce flash oyun sitesi gibi açılır sonra istediğin yere girersin warp vpn sayesinde
Warp hayatımda gördüğüm en iyi vpn cidden

Giremiyorsan girmeyiver :D

sapık yazmıyor orada üstad,
Goregrish.com kadavraların, kaza kurbanlarının, aşırı dozda uyuşturucuların, intiharların, cinayetlerin, ölüm cezalarının (baş kesmeler, başarısız ameliyatlar, nekrofili ve savaş suçlarının) sansürsüz görüntülerini ve videolarını içeren bir şok sitesidir
Miğdem kalktı şöyle şeylere nasıl bakabiliyorsunuz :D

IP adresin banlanmış giremezsin o siteye.

Giremiyorsan girmeyiver :D

Miğdem kalktı şöyle şeylere nasıl bakabiliyorsunuz :D

IP adresin banlanmış giremezsin o siteye.
Bünye farkı hocam, benim gözümün önünde olsa bile etkilemez alışıyorsun süre zarfınca, neyse demek ki cidden ip adresimi alıp yasaklamışlar.

Hacı harbi merak ettim konu dışı ama bunların neyini izlemekten zevk alıyon eglenceli mi gerçekten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,620
Üyeler
192,760
Son üye
LostNebula
Geri