- Reaksiyon skoru
- 8,787
1070₺ ye geliyor YouTube üzerinden video üstünde çözüm yapmak not almak için vs uygunmudur ? Çizim için vs almıyorum ders çalışmak amacım,işimi görür mü ?
Garanti olayı filan sorun çıkarmasın hocam a610 var bitane 800₺ ye Nisan'da atılmış ilanaÇok rahat işini görür. Aynısını kullanıyorum. Fakat biraz küçük gelebilir. Daha rahat çalışmak istersen Parblo A610 veya UGEE M708 modellerine ikinci elde bir bak derim. Bu bütçede daha iyi bir tercih olur. Markaları farklı ama ikisi de aynı tablettir. Çok daha iyi modellerdir. Wacomdan önce bunları kullanıyordum.
Garantilik bir işin olacağını sanmıyorum. Kolay bozulan bir şey değil de yazılım tarafında belki ufak tefek sorunlar çıkabilir. Wacom yazılım tarafında en iyisi diyebilirim. Kafam rahat olsun dersen al geç wacomu. Boyutuna alışırsın bir süre kullanınca.Garanti olayı filan sorun çıkarmasın hocam a610 var bitane 800₺ ye Nisan'da atılmış ilana
Daha önce kullanmadığım için sıfır almak daha mantıklı geliyor
Kalemi nasıl hocam kullanışlı mıAlınır dediğin gibi youtubede kullanıyorum epic pen uygulaması ile çok verimli oluyor
Kalem uçları kolay eskimiyor demi yedek uçlarla filan rahat 2 yıl götürür mü hocam ?Garantilik bir işin olacağını sanmıyorum. Kolay bozulan bir şey değil de yazılım tarafında belki ufak tefek sorunlar çıkabilir. Wacom yazılım tarafında en iyisi diyebilirim. Kafam rahat olsun dersen al geç wacomu. Boyutuna alışırsın bir süre kullanınca.
Rahat götürür dostum. Yedek 3 tane uç çıkıyor. Not almak için kullanacaksan tek uç bile rahat götürür.Kalem uçları kolay eskimiyor demi yedek uçlarla filan rahat 2 yıl götürür mü hocam ?
bende o amaçla adlım alalı 1 seneye yakın oluyor bence fazlasıyla iş görüyor1070₺ ye geliyor YouTube üzerinden video üstünde çözüm yapmak not almak için vs uygunmudur ? Çizim için vs almıyorum ders çalışmak amacım,işimi görür mü ?
1 senede ne kadar uç bitti hocam ve hangi siteden aldın acaba n11 de daha ucuza satan biryer var ama yorumları full eksik gönderildi fatura yok filanbende o amaçla adlım alalı 1 seneye yakın oluyor bence fazlasıyla iş görüyor
Teşekkür ederim hocam şuan 100₺ ucuza satan bir satıcı var orjinal ürün diyor ama kutu içeriği eksik fatura göndermiyormuş falan kararsız kaldımRahat götürür dostum. Yedek 3 tane uç çıkıyor. Not almak için kullanacaksan tek uç bile rahat götürür.
Tamerkenger iyidir. Ben de ondan almıştım. O zamanlar iletişime de geçmiştim sanırım kendisiyle sorun olmaz muhtemelen. 1 sene dedim ama 2 sene olmuş alalı zaman kavramı kalmadı bende1 senede ne kadar uç bitti hocam ve hangi siteden aldın acaba n11 de daha ucuza satan biryer var ama yorumları full eksik gönderildi fatura yok filan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam şuan 100₺ ucuza satan bir satıcı var orjinal ürün diyor ama kutu içeriği eksik fatura göndermiyormuş falan kararsız kaldım
Bu arttığının yorumları çok daha olumlu ama 100₺ için uğraşmaya gerek yok gibi her türlü iade filan edebilirim de
Teşekkür ederim riske atmaya gerek yok ozamanTamerkenger iyidir. Ben de ondan almıştım. O zamanlar iletişime de geçmiştim sanırım kendisiyle sorun olmaz muhtemelen. 1 sene dedim ama 2 sene olmuş alalı zaman kavramı kalmadı bende![]()
Rica ederim. Aynen öyle.Teşekkür ederim riske atmaya gerek yok ozaman![]()