birisi papara kartımdan alışveriş yapmaya çalışmış nasıl önlem alırım

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,705
birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 tl lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim

birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
direk müşteri hizmetlerine başvur

birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
Kartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.

Kartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.
hocam kartı şimdilik sadece game pass ve steamda kullanındım

hocam kartı şimdilik sadece game pass ve steamda kullanındım
Virüs yemişsindir o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hiç bir zaman kartımı girmedim online olarak, Sanal kart kullanıyorum sürekli ve her sipariş sonrası kullanıma kapatıyorum. Hatta şüphelendiğim zaman sanal kartımı silip tekrar oluşturuyorum.

Virüs yemişsindir o zaman.

Ben hiç bir zaman kartımı girmedim online olarak, Sanal kart kullanıyorum sürekli ve her sipariş sonrası kullanıma kapatıyorum. Hatta şüphelendiğim zaman sanal kartımı silip tekrar oluşturuyorum.
nasıl ya pc ye hiç korsan oyun vs de indirmedim nasıl oluyor ?

hocam uğraşmadan bu kartı internette kullanıma kapasam ve sadece içine atm den para atıp o parayıda sanal karta atarak kullansam olurmu

Son düzenleme:
nasıl ya pc ye hiç korsan oyun vs de indirmedim nasıl oluyor ?

hocam uğraşmadan bu kartı internette kullanıma kapasam ve sadece içine atm den para atıp o parayıda sanal karta atarak kullansam olurmu
Sanal kartta kullanabilirsin attığın parayı sıkıntı olmaz.

Dayım paparada adı geçen bir yetkili, bana mümkün olduğu sürece papara kullanma diyor.

yani bu kartı internete kapatsam ve içine para koysam kullanamazlar değilmi peki bu adamlar telefona gelmesi gereken kodu nerden buluyor ?
Telefonunda virüs falanda olabilir. Bilemiyorum. Telefonunu sıfırla gerekirse içindekileri yedekleyip. Gİriş şifresini değiştir vs.

Dayım paparada adı geçen bir yetkili, bana mümkün olduğu sürece papara kullanma diyor.
Bu aralar çok yasa dışı iş dönüyor. Hesaplar vs. çalınıyor. Olabildiğince Enpara vs. kullanın yaşınız yetiyorsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri