işlemci alıcam güzel mi bu

FQS.

80+
Reaksiyon skoru
8
Ekran kartı soran arkadaşlar, 1050Ti olsa bile ileride yükseltir. Yatırım gibi bir şey 5600 işlemci şuan da alınabilecek en F/P CPU dur.

3060 fiyatında rx tarzı modeller de olur 0 dan pc dizicem

Canavarı seçiyorsunuz.... Soğutucu da alın. Bu sıcak da stok soğutucu ile 90 gördü, AK400 kule fan aldım 66 geçmiyor.
Kanka 5600x var şuan stock fan param olmadığı için kule tipi alamadım 2 3 ay kullansam sonra değiştirsem Bi sıkıntı olur mu kısa sureli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0dan dizicem 3060 almak var aklımda ya da ona eşdeğer bişeyler
3060 12gb lar var onun ile iyi olur aslında

Kanka 5600x var şuan stock fan param olmadığı için kule tipi alamadım 2 3 ay kullansam sonra değiştirsem Bi sıkıntı olur mu kısa sureli
Stok fan sadece idarelik tutar sizi. Taze macun ile 2 ay götürür. Fakat kısa sürede değiştirin kule veya 120-240MM soğutucu alın. Yan kasa da 5600 CPU yu 6 ay kadar fansız kullandım stok fan ile ve yaz ayına girdiğim gibi Crash ler vs. Yaşamaya başladım. Fan olarak AK400 öneririm ...

Ekran kartı soran arkadaşlar, 1050Ti olsa bile ileride yükseltir. Yatırım gibi bir şey 5600 işlemci şuan da alınabilecek en F/P CPU dur.
belki arkadasın bılgısı yoktur 4080 e falan alıcaktı ne olur ne olmaz soruyoruz hocam

fansız olmaz mı bi de yani almam mantıklı mı şimdi 0 dan dizersem ya da bunu alırsam iyi bi ekran kartı mı almam gerekir

Stok fan sadece idarelik tutar sizi. Taze macun ile 2 ay götürür. Fakat kısa sürede değiştirin kule veya 120-240MM soğutucu alın.
Sistemi tebilon dan daha yeni topladım yarın kullanmaya basliycam 2 ay idare etse yeter sonrasında alicam kule tipi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,757
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri