Neler Yeni

Vodafone faturaya ek yenilenmiş iphone alınır mı?

baykemal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden faturaya ek telefon almayı düşünüyorum. Normalde iPhone 11 gibi bir model alacaktım. Bir sitede okuduğuma göre 12 ay taksit oluyormuş fakat baktığım zaman sadece 3 ay vardı. Yenilenmiş bölümünde 12 ay taksit ile satılıyor. Sizce alınır mı?

Tavsiye etmiyorum. Samsung Galaxy A34 5G modeline yönelinebilir

Fiyatları uçuk oluyor. Fiyattan dolayı alınmaz.

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden faturaya ek telefon almayı düşünüyorum. Normalde iPhone 11 gibi bir model alacaktım. Bir sitede okuduğuma göre 12 ay taksit oluyormuş fakat baktığım zaman sadece 3 ay vardı. Yenilenmiş bölümünde 12 ay taksit ile satılıyor. Sizce alınır mı?
Yenilenmiş cihazlarda taksit sınırı esnetildi o yüzden öyle. Ama ikinci el, çoğu parçası büyük ihtimalle yan sanayi ile yenilenmiş bir cihaz bence alınmaz.

Hocam almaktan vazgeçtim. Aylık en fazla 700-800 tl'ye alabileceğim hangi telefonu önerirsiniz? Sıfır veya yenilenmiş farketmez.

Hocam almaktan vazgeçtim. Aylık en fazla 700-800 TL'ye alabileceğim hangi telefonu önerirsiniz? Sıfır veya yenilenmiş farketmez.
A34 veya S20 FE öneririm. Sıfırları 11K ve 12 taksit izni var. Ayda 900 falan ödersin ama 2 sene sonra kasmaya başlayacak telefonlar almaktan iyidir diye düşünüyorum.

A34 veya S20 FE öneririm. Sıfırları 11K ve 12 taksit izni var. Ayda 900 falan ödersin ama 2 sene sonra kasmaya başlayacak telefonlar almaktan iyidir diye düşünüyorum.
Sadece Vodafone Yanımda ile alabilirim. Orada S20 FE yok ve A34 aylık 1.300 TL.

Geri