Hangi internet sağlayıcısı daha iyi

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar iyi günler internet aboneliğim bitti 100 mbps ttnet kullanıyordum aldığım zaman uygundu şimdi baktım 100 mbps 410 tl , türknete baktım daha uygun sizin önerdiğiniz varmı türknete geçmeyi düşünüyorum

Turkcell superonline g-ponu var ise onu önerebilirim. O paraya TV+'lı 500 MBPS paket var diye biliyorum ve çok az farkla TV+'lı 1 gbps yani 1000 mbps internet var diye biliyorum.

TurkNet şu an 250 TL. GIBIRNet'ten TurkNet'e geçiş yapacağım ben de.

Arkadaşlar iyi günler internet aboneliğim bitti 100 mbps ttnet kullanıyordum aldığım zaman uygundu şimdi baktım 100 mbps 410 TL , türknete baktım daha uygun sizin önerdiğiniz varmı türknete geçmeyi düşünüyorum
türk telekom

hocam fiyat olarak bakarsanız yine en ucuzu gıbırnet kalacak gibi diğer firmalar yakında fiyat guncellemesi yaparlar

aklın varsa taahütlü devam et iyi olan bir internetten şimdi türknet 250 tl evet ama yıl başı bir zam gelir sonra 6. ayda bir zam daha gelir her türlü zararlı çıkarsın. ben türktelekom yeni yenilettim yıl başında 2 yıl kafam rahat

Arkadaşlar iyi günler internet aboneliğim bitti 100 mbps ttnet kullanıyordum aldığım zaman uygundu şimdi baktım 100 mbps 410 TL , türknete baktım daha uygun sizin önerdiğiniz varmı türknete geçmeyi düşünüyorum
En geç 1 aya o da güzel bir zamla büyük ihtimalle en az 350 yapacak fiyatı. Vodafone veya Superonline gibi taahhüt verebileceğin firmalara geçmeye bak.

hocam fiyat olarak bakarsanız yine en ucuzu gıbırnet kalacak gibi diğer firmalar yakında fiyat guncellemesi yaparlar
Poyraznet daha ucuz :) Öncedende en ucuz poyrazdı hocam.
Fixnet 170 den 250 yaptı. Az fark zam. Gıbır 110 dan 240'a yükselti.

Poyraznet daha ucuz :) Öncedende en ucuz poyrazdı hocam.
Fixnet 170 den 250 yaptı. Az fark zam. Gıbır 110 dan 240'a yükselti.
Hocam zaten gibirnet cok çok düşük veriyordu diğer firmalar zam yaparken gibir sabit tuttu tutabildiği kadar bu yüzden bir anda o kadar fazla koymuş gibi gözüktü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri