Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hayır. Poyraznet neden o zaman daha ucuzda daha öncede?
Hocam o zaman tanıdıkça tüketiciye bindiriyorlar ben bunu anlarım bu konudan netspeed olsun millenicom olsun tanıdıkça tüketiciye bindiler

Berkarda

80+ Silver
Arkadaşlar iyi günler internet aboneliğim bitti 100 mbps ttnet kullanıyordum aldığım zaman uygundu şimdi baktım 100 mbps 410 TL , türknete baktım daha uygun sizin önerdiğiniz varmı türknete geçmeyi düşünüyorum
turknet çok iyi isterseniz kod atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

TurkNet şu an 250 TL. GIBIRNet'ten TurkNet'e geçiş yapacağım ben de.
isterseniz kod atabilirim

etnetalw

80+ Bronze
Hocam o zaman tanıdıkça tüketiciye bindiriyorlar ben bunu anlarım bu konudan netspeed olsun millenicom olsun tanıdıkça tüketiciye bindiler
Katılmıyorum hocam senelerdir en uygun poyraznet oldu gine en uygunu oldu. Hem 240tl yerine 10tl daha ekleyip fixnet mevcut zam yapmamış turknet var.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
Katılmıyorum hocam senelerdir en uygun poyraznet oldu gine en uygunu oldu. Hem 240tl yerine 10tl daha ekleyip fixnet mevcut zam yapmamış turknet var.
Yapmayacakları belli değil hocam turknet söz verdiği halde üst üste iki kez zam yapmıştı firma sözleri beni çok etkilemiyor

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet Akar
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar fp olarak türknet başvurusu yaptım bakalım inşallah pişman olmam

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
Tamamda kullandığın firma içinde geçerli ve en uygun olcak demisin olmamış? Eskidende olmamıştı.
Şuan popüler olan piyasada en çok adı geçen firmalardan kast ediyorum poyrazneti bilen parmak sayısını geçmez

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
Top Bottom