yusufduymayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
İlk defa internet abonesi olacam evimde daha önce TTNet kullanılıyordu taahhüt bitti ve ben üstüme almak istiyorum hangi sağlayıcı alınmalı
türknet olur tabi alt yapın 100mbps ise süper olurİlk defa internet abonesi olacam evimde daha önce TTNet kullanılıyordu taahhüt bitti ve ben üstüme almak istiyorum hangi sağlayıcı alınmalı
Turknet
ilk önce bi altyapı sorgula sonra vdsl2 75 mbps ye 450 tl verme aydaTurknet
Turknet iyidirİlk defa internet abonesi olacam evimde daha önce TTNet kullanılıyordu taahhüt bitti ve ben üstüme almak istiyorum hangi sağlayıcı alınmalı
şimdilik türknet abonesi ol zaten tüm alt yapılar adam akılı değil en azından türknet biraz olsun nefes aldırırİlk defa internet abonesi olacam evimde daha önce TTNet kullanılıyordu taahhüt bitti ve ben üstüme almak istiyorum hangi sağlayıcı alınmalı
500 lira normal fiyatilk önce bi altyapı sorgula sonra vdsl2 75 mbps ye 450 tl verme ayda
Turknet kod varmıHangisini alacaksan ilk önce denemek için taahhütsüz tarifeleri varsa deneyebilirsin hem kafandaki soru işararetleri de gitmiş olur bence
Turknet de ref kod varmışimdilik türknet abonesi ol zaten tüm alt yapılar adam akılı değil en azından türknet biraz olsun nefes aldırır
gönderdim sanaTurknet de ref kod varmı