TAKSİTLE İPHONE 11NASIL ALABİLİRİM

Ben Beko’dan almıştım yarısını elden, diğer yarısını da elden 3 taksit şeklinde böldürmüştüm. Geçen sene 15500’e aldım. Evkur’a sormuştum 12 ay taksitle toplam fiyatı 25k civarı demişti.

alacağın siteye giriyorsun > iphone 11 > sepete ekle > ödemeyi onayla > kredi kartını giriyorsun > 3 taksit seçeneğini seçiyorsun. Bu kadar.

sorum başlıkta
En mantikli yöntem yenilenmiş almak. Kredi kartınız var ise nakit avans çekebilirsiniz. İhtiyaç kredileri önerirdim ama faizler yüksek. Nays borç veriyor 3 taksite kadar. Bana 5k limit vermiş örnek vermek gerekir ise. Ya da kredi kartına taksitli bir ürün alıp hiç açmadan nakite çevirebilirsiniz. İşte laptop gibi mesela. İkinci elde 1k düşüğe koyup satın.

En mantikli yöntem yenilenmiş almak. Kredi kartınız var ise nakit avans çekebilirsiniz. İhtiyaç kredileri önerirdim ama faizler yüksek. Nays borç veriyor 3 taksite kadar. Bana 5k limit vermiş örnek vermek gerekir ise. Ya da kredi kartına taksitli bir ürün alıp hiç açmadan nakite çevirebilirsiniz. İşte laptop gibi mesela. İkinci elde 1k düşüğe koyup satın.
çok iyi taktik ama uğraşmak istemiyorum sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,304
Üyeler
200,340
Son üye
quarrte

Geri