spikeysummers
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
sorum başlıkta
teşekkür ederim.Yenilenmiş 12 taksit var diye biliyorum onun harici 3 taksitle alırsın
evkur çok pahalıymışBen Beko’dan almıştım yarısını elden, diğer yarısını da elden 3 taksit şeklinde böldürmüştüm. Geçen sene 15500’e aldım. Evkur’a sormuştum 12 ay taksitle toplam fiyatı 25k civarı demişti.
Forumda ilk defa dişi varlık gördüm bismillah.Ben Beko’dan almıştım yarısını elden, diğer yarısını da elden 3 taksit şeklinde böldürmüştüm. Geçen sene 15500’e aldım. Evkur’a sormuştum 12 ay taksitle toplam fiyatı 25k civarı demişti.
Eğer kenarda birikmiş paranız varsa Beko bence en uygunuevkur çok pahalıymış
sanırım hepsiburada sitesinden alacağım 3 taksit varmışEğer kenarda birikmiş paranız varsa Beko bence en uygunu
En mantikli yöntem yenilenmiş almak. Kredi kartınız var ise nakit avans çekebilirsiniz. İhtiyaç kredileri önerirdim ama faizler yüksek. Nays borç veriyor 3 taksite kadar. Bana 5k limit vermiş örnek vermek gerekir ise. Ya da kredi kartına taksitli bir ürün alıp hiç açmadan nakite çevirebilirsiniz. İşte laptop gibi mesela. İkinci elde 1k düşüğe koyup satın.sorum başlıkta
çok iyi taktik ama uğraşmak istemiyorum sağ olun.En mantikli yöntem yenilenmiş almak. Kredi kartınız var ise nakit avans çekebilirsiniz. İhtiyaç kredileri önerirdim ama faizler yüksek. Nays borç veriyor 3 taksite kadar. Bana 5k limit vermiş örnek vermek gerekir ise. Ya da kredi kartına taksitli bir ürün alıp hiç açmadan nakite çevirebilirsiniz. İşte laptop gibi mesela. İkinci elde 1k düşüğe koyup satın.