ben bi, sorun olmazsa cuma günü alıyorum forumda ki ve sitelerdeki araçtırmalara göre 1080p de ½20 bi darboğaz var ama ileride 1-2 ay sonra 5800x3d alacağım için pek problem yaratmıyor benim içinMerhabalar 4070 ile ryzen 5 5600 1080p ciddi derece darboğaz olurmu ufak çaplı olması çok sorun değil genelde valorant oynuyorum zaten nadiren gow rdr2 falan
knk darboğaz bi sorun değil biliyosun değil miMerhabalar 4070 ile ryzen 5 5600 1080p ciddi derece darboğaz olurmu ufak çaplı olması çok sorun değil genelde valorant oynuyorum zaten nadiren gow rdr2 falan
Valorant zaten işlemci tabanli ama diğerlerinde olur ama nekadar çok bilmem ciddi derecede olur diye tahmin ediyorumMerhabalar 4070 ile ryzen 5 5600 1080p ciddi derece darboğaz olurmu ufak çaplı olması çok sorun değil genelde valorant oynuyorum zaten nadiren gow rdr2 falan
Nasil degil darbogaz fps limitliyoknk darboğaz bi sorun değil biliyosun değil mi
Reis mesela 4060 ti alsam 4070 in darboğazlı vereceği fpsten fazla fps alabilirmiyimValorant zaten işlemci tabanli ama diğerlerinde olur ama nekadar çok bilmem ciddi derecede olur diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasil degil darbogaz fps limitliyo
fps limitlemiyo knk. sadece ekran kartın işlemcine göre güçlü olmuş oluyo. nası anlatıcağımı bilemedim ama iyi düşünürsen anlarsınValorant zaten işlemci tabanli ama diğerlerinde olur ama nekadar çok bilmem ciddi derecede olur diye tahmin ediyorum
Nasil degil darbogaz fps limitliyo
Pek bilgim yok ama 4060 ile 4070 arasında baya fark var diye biliyom tahminimce darbogaz olmasina ragmen 4070 daha iyidirReis mesela 4060 ti alsam 4070 in darboğazlı vereceği fpsten fazla fps alabilirmiyim
Hocam 4060 ti a göre fazla fps alabilirmiyim darboğaz yesemdefps limitlemiyo knk. sadece ekran kartın işlemcine göre güçlü olmuş oluyo. nası anlatıcağımı bilemedim ama iyi düşünürsen anlarsın
Pek bilgim yok ama 4060 ile 4070 arasında baya fark var diye biliyom tahminimce darbogaz olmasina ragmen 4070 daha iyidr
Hocam yt videolarında r5 5600 ile rtx 4070 rdr 2 de 135 fps alıyor ultrada 4060 ti 110 bu darbogaz yemis halimi oluyo videoda 4070 de gpu %97 cpu %40Pek bilgim yok ama 4060 ile 4070 arasında baya fark var diye biliyom tahminimce darbogaz olmasina ragmen 4070 daha iyidir
Kardesim ekran karti işlemciye 5000mhz yolluyo diyelim işlemci düsuk olursa o da 3000mhz geri yollar sa diyelim burda 2000mhz kayip yani %40 lik bir darbogaz olur buda daha az fps almani saglar .....fps limitlemiyo knk. sadece ekran kartın işlemcine göre güçlü olmuş oluyo. nası anlatıcağımı bilemedim ama iyi düşünürsen anlarsın
eğer darboğaz yapan bi oyun oynarsan fpsin değişmez aynı kalırHocam 4060 ti a göre fazla fps alabilirmiyim darboğaz yesemde
Video linkini atarmisinHocam 4060 ti a göre fazla fps alabilirmiyim darboğaz yesemde
Hocam yt videolarında r5 5600 ile rtx 4070 rdr 2 de 135 fps alıyor ultrada 4060 ti 110 bu darbogaz yemis halimi oluyo videoda 4070 de gpu %97 cpu %40
Dlss ile darbogazi dusurebilirsin belki oyle yapmistir videoyu gormem lazim 11. Nesil işlemcilerde dlss 3 acinca darbogaz bile gidiyo baya muq olayda cogu oyun dlss 3 desteklemiyor o yonden sikintiHocam 4060 ti a göre fazla fps alabilirmiyim darboğaz yesemde
Hocam yt videolarında r5 5600 ile rtx 4070 rdr 2 de 135 fps alıyor ultrada 4060 ti 110 bu darbogaz yemis halimi oluyo videoda 4070 de gpu %97 cpu %40
knk bak daha az fps almana neden olmuyo. darboğazını tanımı sadece ekran kartının işlemcine oranla güçlü olması. yani sadece ekran kartın işlemcine oranla güçlü olmuş oluyo.Kardesim ekran karti işlemciye 5000mhz yolluyo diyelim işlemci düsuk olursa o da 3000mhz geri yollar sa diyelim burda 2000mhz kayip yani %40 lik bir darbogaz olur buda daha az fps almani saglar .....
Video linkini atarmisin
Dlss ile darbogazi dusurebilirsin belki oyle yapmistir videoyu gormem lazim 11. Nesil işlemcilerde dlss 3 acinca darbogaz bile gidiyo baya muq olayda cogu oyun dlss 3 desteklemiyor o yonden sikinti
E islemciye göre gücü fazla olunca fps kaybı olmuyorsa ne oluyorknk bak daha az fps almana neden olmuyo. darboğazını tanımı sadece ekran kartının işlemcine oranla güçlü olması. yani sadece ekran kartın işlemcine oranla güçlü olmuş oluyo.