slhkl
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Arkadaş aldı geçen n11'den nays ve kupon ile. 1100 liraya falan geldi. Bugün gelir kullanır galiba. Ldac codeği varmış. Güzel bir modele benziyor.Amazonda yurt dışından gelen kulaklıklarda indirim var, bu kulaklık dikkatimi çekti fiyatı çok iyi bence tr fiyatı 1500₺
Alıntıyı görüntüle
Akıllı bileklik falan varsa onu hallediyorsun. Alacağım sanırımSırf yalnızca bi sonraki şarkıya geçme olduğu için almamıştım bu modeli. Onun dışında her şey uyumluydu ama önceki şarkıya geçmek önemli işte...
Kalitesi falan nasıl? Ben şu anda aktif olarak jabra elite 65t kullanıyorum. Geçilir mi?Kulaklığı aktif olarak kullanıyorum güzel bütün teknolojileri çalışıyor ANC si pek etkili değil sadece ama verdiği kaliteyi dinlemek için deezer yada apple music kullanmanız gerekiyor. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim. Birde LDAC apple telefonlarda yok diye biliyorum bilginize
Kalitesi ortalama diyeyim fiyatına göre iyi bence geçilmez ama yedek olarak alınabilir. Ben şuan ana kulaklık olarak kullanıyorum eski kulaklığıma göre iyi ama böyle çok kaliteli üff bu nasıl bir ses dedirtimiyor.Akıllı bileklik falan varsa onu hallediyorsun. Alacağım sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kalitesi falan nasıl? Ben şu anda aktif olarak jabra elite 65t kullanıyorum. Geçilir mi?
Haylou gt1 pro kullaniyorum telefonum apple gecilir mi 2 farkli cihaza baglanabiliyormuKulaklığı aktif olarak kullanıyorum güzel bütün teknolojileri çalışıyor ANC si pek etkili değil sadece ama verdiği kaliteyi dinlemek için deezer yada apple music kullanmanız gerekiyor. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim. Birde LDAC apple telefonlarda yok diye biliyorum bilginize
Geçilebilir belki çok gerek yok gibi 2 farklı cihaza bağlanmıyor diye biliyorum öyle bir özellik belirtilmemişti dediğim gibi apple da LDAC yok ama yinede kötü ses vermez gibi ama tam kullanılmis olmazHaylou gt1 pro kullaniyorum telefonum apple gecilir mi 2 farkli cihaza baglanabiliyormu
2 cihaz bağlantısı benim için önemli o yüzden vazgeçtimGeçilebilir belki çok gerek yok gibi 2 farklı cihaza bağlanmıyor diye biliyorum öyle bir özellik belirtilmemişti dediğim gibi apple da LDAC yok ama yinede kötü ses vermez gibi ama tam kullanılmis olmaz
aynı sebeple bende kulaklık arıyorum, iş yerinde laptop ve telefon arasında kulaklığın bağlantısını kesip diğerine bağlamak siniri bozucu olmaya başladı. Maalesef bu kulaklıkta çift cihaz desteği yok.Haylou gt1 pro kullaniyorum telefonum apple gecilir mi 2 farkli cihaza baglanabiliyormu