Turkcell mi vodafone mu

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Hattımı değiştirmek istiyorum faturalıya taşıyacağım birkaç paket önerdiler
Turkcell 9gb normal internet 6gb sosyal medya 1000dk 250 sms
Vodafone 24 gb internet 1000 dk 250 sms
İkisinin de fiyatı 138 tl sizce hangisi daha mantıklı olur?

Ben vodafone kullanıyorum 8 sene oluyor. Gayet memnunum.
İnternet açısından gayet iyi ama çekim açısından bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell derdim. Vodafone kullandım, her şey sınırsız. Ama çekmiyordu. Kullanamadıktan sonra ne yapayım o interneti?
Evet hocam olabilir hiç kullanmadığım için bilmiyorum

İkisinin de fiyatı 138 TL sizce hangisi daha mantıklı olur?
Turkcell turkiyedeki testlere göre en hızlısı gözüksede çekmeyen alanalrı tabii ki var en iyisi baz istasyonlarına göre ve test yaparak çevreden oyle karar verin.

Turkcell turkiyedeki testlere göre en hızlısı gözüksede çekmeyen alanalrı tabii ki var en iyisi baz istasyonlarına göre ve test yaparak çevreden oyle karar verin.
Ona nasıl bakmam gerekiyor hocam

İstanbul Avrupa yakasında Vodafone kullanıyorum. Genel olarak Turkcell den daha yavaş ama çekmediği nokta olmadı. Önceden Turkcell kullanıyordum ve çekmediği alanlar oluyordu.

Bölgene bağlı. Kalabalık yerlerde vodafone genelde 5Mbps falan veriyor, ama kırsalda şuan Türkcell kullananların telefon görüşmesi için çatıya çıktığı bir ortamda vodafone ile 100Mbps 4.5G alıyorum 😀

İstanbul Avrupa yakasında Vodafone kullanıyorum. Genel olarak Turkcell den daha yavaş ama çekmediği nokta olmadı. Önceden Turkcell kullanıyordum ve çekmediği alanlar oluyordu.
Bölgene bağlı. Kalabalık yerlerde vodafone genelde 5Mbps falan veriyor, ama kırsalda şuan Türkcell kullananların telefon görüşmesi için çatıya çıktığı bir ortamda vodafone ile 100Mbps 4.5G alıyorum 😀
Hocam bende gaziantepteyim şu anki hattım bimcell bu da turktelekomun alt yapısını kullanıyor sanırım

gideceğin yerde hangi sağlayıcının en yakında baz istasyonu varsa o daha iyi çeker (galiba) :D

Hocam bende gaziantepteyim şu anki hattım bimcell bu da turktelekomun alt yapısını kullanıyor sanırım
Çevrende ikisini de kullanan vardır deneyimlerini sor, mümkünse telefonlarını birkaç dakika ödünç alıp çekim gücüne bak ve Speedtest yap. Anca öyle anlaşılır.

Turkcell

Çevrende ikisini de kullanan vardır deneyimlerini sor, mümkünse telefonlarını birkaç dakika ödünç alıp çekim gücüne bak ve Speedtest yap. Anca öyle anlaşılır.
Çevremde kullanan var bizim ev harici başka bir yerde telefonları gayet iyi çekiyor köyde türkcell daha önde ama ona da baz istasyonu yaptılar yoksa o da böyle değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,775
Üyeler
187,888
Son üye
bl4zkowicz
Geri