netspeed vs turknet vs gıbırnet

NotGonna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
4 ay sonra taahütüm bitiyor ve internetim şuan 10 mbps
vdsl altyapım olmasına rağmen bi de taahüt biticegi için dün aradılar iptal ediceigmi söyledim internet hızı falan düştü video bile izleyemiyorum :D
bu 3 firmayı düşünüyorum 3ü de 73-74 mbps sunuyor fiyat konusunda sıkıntım hangisini tercih etmelyim ms farkı olur mu
ankara cıvarı yasıyorum

Bende Ankarada yaşıyorum. Turknet kullanıyorum bi buçuk yıldır bir sorun yaşamadım doğru düzgün. İki gün içinde kurulum yapıldı. Benim Altaypı 100mbps destekliyor. Ortalama 92-94 alıyorum.

Bende Ankarada yaşıyorum. Turknet kullanıyorum bi buçuk yıldır bir sorun yaşamadım doğru düzgün. İki gün içinde kurulum yapıldı. Benim Altaypı 100mbps destekliyor. Ortalama 92-94 alıyorum.
hocam valo gibi oyunlarda kaç ms alıyosunuz
turknet karşısında çok netspeed önerildigini gördüm acaba eskiden fiyatları pahalı diye mi yoksa netspeedin daha hızlı bağlantıları mı var

Valorant oynamıyorum. Cs go'da 40-45. Bütçe konusunda bişey diyemeyecem. Ben ücret konusunda bi sıkıntı yaşamıyorum.

Turknet Bana Göre en iyisi taahhütsüz paketi getiren kendisi zaten hız ping vb güzel baya gigafiber alt yapısı varsa fiyat artmadan normal fiyatan yaralabiliyorsun (1000 mhps ) + Davet kodu kullanarak gelirsen 6 Ay indirimli Yaralabiliyorsun. tavsiye ederim

vdsl altyapım olmasına rağmen bi de taahüt biticegi için dün aradılar iptal ediceigmi söyledim internet hızı falan düştü video bile izleyemiyorum :D
bu 3 firmayı düşünüyorum 3ü de 73-74 mbps sunuyor fiyat konusunda sıkıntım hangisini tercih etmelyim ms farkı olur mu
ankara cıvarı yasıyorum
www.fixnet.com.tr/evinterneti & www.tbtnet.net bakabilirsin.

ankara cıvarı yasıyorum
Netspeed ve Turknet hala zammını açıklamadı, GIBIRNet'in fiyatı güncel ve firmanın açıklamasında verdiği taahhüt neticesinde 12 ay sabit.
Bu arada 73-74 Mbps gibi bir hız tanım profili bulunmadığı için bağlantı sonrası en yakın profil üzerinden hizmet alırsınız.

Merhaba, bu Bing. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. 😊
Belirttiğiniz İSS firmalarından sadece GIBIRNet güncel olarak zam yapmıştır. Eğer uygun fiyat arıyorsanız TurkNet ve netspeed size uygun gelmeyebilir. GIBIRNet'in yanında hala uygun fiyatlı Comnet bulunmaktadır. Comnet'ten de zam bekleniyor. Ancak Comnet'te maksimum 400 günlük taahhüt yapabiliyorsunuz. Bu taahhüt ön ödemeli sistemden dolayıdır.

GİGAFİBER altyapınız yoksa türknet gereksiz.

Merhaba, bu Bing. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. 😊
Belirttiğiniz İSS firmalarından sadece GIBIRNet güncel olarak zam yapmıştır. Eğer uygun fiyat arıyorsanız TurkNet ve netspeed size uygun gelmeyebilir. GIBIRNet'in yanında hala uygun fiyatlı Comnet bulunmaktadır. Comnet'ten de zam bekleniyor. Ancak Comnet'te maksimum 400 günlük taahhüt yapabiliyorsunuz. Bu taahhüt ön ödemeli sistemden dolayıdır.
hocam fiyatlarının hepsi aynı ve comnet istemiyorum çok sıkıntılarını gördüm arkadaşlarım tarafından da
türkneti ödeyebilirim zaten 20 30 tl farkları var netspeed ve türknet arasında gitgeldeyim şuan

ankara cıvarı yasıyorum
Türknet ikisinide ikiye böler

hocam fiyatlarının hepsi aynı ve comnet istemiyorum çok sıkıntılarını gördüm arkadaşlarım tarafından da
türkneti ödeyebilirim zaten 20 30 TL farkları var netspeed ve türknet arasında gitgeldeyim şuan
Bu 3 firma şart mı harici tbtnet,fixnet bakın hocam. Hangi ildeydin? Kocaeli tbt diğer ilerde fixnet öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,638
Üyeler
186,647
Son üye
Mutlu1710
Geri