https://lg.fixnet.com.tr/cgi-bin/bgplg?cmd=traceroute&req=ankara hocam bilmedigim networklere bakmıyorum bu 3 ünden biri şart
AS47288 FIXNET Telekomunikasyon Limited Sirketi - bgp.he.net
AS47288 FIXNET Telekomunikasyon Limited Sirketi Network Information
bgp.he.net
FIXNET VS GIBIRNET | DonanımHaber Forum
Merhaba değerli DH kullanıcıları yaklaşık 4 ay kadar GıbırNET kullanıyordum. İlk geçtiğimde ip adresimin amerika gözükmesi pl-spike-stabil olmayan bir
forum.donanimhaber.com
FixNet İSS İncelemesi
Fixnet, Edirne merkezli ve çıkışlı bir internet servis sağlayıcısıdır ve sunduğu hizmetler ile dikkat çekmektedir. Benim için Fixnet'i tercih etme nedenim, piyasaya göre oratalama fiyatlar sunması ve Kırklarelinde yaşadığımdan çıkışların edirnede olması ve ping değerlerinin düşüklüğü oldu. Aynı...
forum.donanimarsivi.com
İnceleme: FixNet
Öncelikle aldığım hizmetten memnun olduğumu söyleyebilirim. Daha önce kullandığım ISS'de sürekli PL ve ping spike sorunları mevcuttu, ayrıca saat 12 dediğin zaman internet genel kesiliyordu. Bu firmada 1 kere bile kesilme yaşamadım şu ana dek, 11 gündür kullanıyorum FixNet'i, biraz kullanıp...
www.technopat.net
İnceleme: FixNet İnceleme
Fixnet, Edirne merkezli ve çıkışlı bir internet servis sağlayıcısıdır ve sunduğu hizmetler ile dikkat çekmektedir. Benim için Fixnet'i tercih etme nedenim, piyasaya göre oratalama fiyatlar sunması ve Kırklarelinde yaşadığımdan çıkışların edirnede olması ve ping değerlerinin düşüklüğü oldu. Aynı...
www.technopat.net