Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR MAVİ EKRAN HATASI

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
746

DUMP DOSYASINI İNCELER MİSİNİZ ARKADAŞLAR BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM. SÜREKLİ VERİYOR ARTIK SIKMAYA BAŞLADI.

Son düzenleme:

DUMP DOSYASINI İNCELER MİSİNİZ ARKADAŞLAR BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM. SÜREKLİ VERİYOR ARTIK SIKMAYA BAŞLADI.
Google ayarlarını herkese açık yapar mısın?

Hayır hiçbir şey yapmadım.
Intel ME'yi hiç güncelledin mi hocam? BIOS'a girip F7 tuşuna basıp Advanced Mod'a geçip Information ya da Main bölümünün fotoğrafını atar mısın?

Intel ME'yi hiç güncelledin mi hocam? BIOS'a girip F7 tuşuna basıp Advanced Mod'a geçip Information ya da Main bölümünün fotoğrafını atar mısın?
Hocam laptopu monstera gönderdim. Onlar hem Biosu Hem ME güncellediler. İkisi de güncel. Dediğiniz yeri yine de atayım size sürümlerini.

Son düzenleme:
Hocam laptopu monsteri gönderdim. Onlar hem Biosu Hem ME güncellediler. İkisi de güncel. Dediğiniz yeri yine de atayım size sürümlerini.
Ha ben imzadaki sistem zannetim. Dosyalarının ayrıntılarına ulaşamadım çünkü. Laptop tam modeli nedir?

Monster Abra A7 V13.2.3

Screenshot_2023-07-28-22-25-27-473_com.miui.gallery.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha ben imzadaki sistem zannetim. Dosyalarının ayrıntılarına ulaşamadım çünkü. Laptop tam modeli nedir?
Ramlere memtest uyguladım. Temiz kurulum windows yükledim. Butün güncellemeler tamam. Sorun acaba SSD olabilir mi. Dump dosyasında göremediniz mi bir şey.

Monster Abra A7 V13.2.3

Alıntıyı görüntüle

Ramlere memtest uyguladım. Temiz kurulum windows yükledim. Butün güncellemeler tamam. Sorun acaba SSD olabilir mi. Dump dosyasında göremediniz mi bir şey.
İşlemci kaynaklı donanımsal bir sorun var gibi duruyor hocam.

Aklıma başka çözüm yolu gelmiyor.
Daha önce 2 defa yolladım ikisinde de yaptık dediler ancak geldiğinde mavi ekran almaya devam ettim hocam. Eğer yine gönderip tekrar devam ederse. Cihazın degişimi için tüketici hakem heyetine başvurabiliyor muyum acaba? 3 kere garantiye gidip hala düzelmeyen elektronik eşyalar direkt değisim olur mu

Aklıma başka çözüm yolu gelmiyor.
Hocam bir de bu sorun şöyle oluyor. Mesela oyun oynuyorum. Laptop birden tamamen donuyor ve tek çare reset atıyorum başka işlem yaptırmıyor. Power tuşundan reset atınca mavi ekrana düşüyor pc sonra tekrar reset atıp açılıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,244
Üyeler
197,848
Son üye
Toronto516
Geri