Neler Yeni

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR MAVİ EKRAN HATASI

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Daha önce 2 defa yolladım ikisinde de yaptık dediler ancak geldiğinde mavi ekran almaya devam ettim hocam. Eğer yine gönderip tekrar devam ederse. Cihazın degişimi için tüketici hakem heyetine başvurabiliyor muyum acaba? 3 kere garantiye gidip hala düzelmeyen elektronik eşyalar direkt değisim olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de bu sorun şöyle oluyor. Mesela oyun oynuyorum. Laptop birden tamamen donuyor ve tek çare reset atıyorum başka işlem yaptırmıyor. Power tuşundan reset atınca mavi ekrana düşüyor pc sonra tekrar reset atıp açılıyor.
Başka Minidump dosyası var mı elinde? Tüketici haklarından değişim kararı çıkabilir.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Başka Minidump dosyası var mı elinde? Tüketici haklarından değişim kararı çıkabilir.
Maalesef başka yok windows sadece 1 tane çıkarmış. Ama hergün 1 defa yiyorum mavi ekranı. İşlemci olduğuna emin misiniz yoksa tahmin mi yuruttunuz dump dosyasinda sadece işlemci mi gozukuyor hata olarak.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Maalesef başka yok windows sadece 1 tane çıkarmış. Ama hergün 1 defa yiyorum mavi ekranı. İşlemci olduğuna emin misiniz yoksa tahmin mi yuruttunuz dump dosyasinda sadece işlemci mi gozukuyor hata olarak.
Hatanın kaynağı işlemciden dolayı görünüyor. O yüzden BIOS ve Intel ME güncellemesini sormuştum. Yazılımsaldan ziyade donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Chipset sürücünde kurulu dimi?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Hatanın kaynağı işlemciden dolayı görünüyor. O yüzden BIOS ve Intel ME güncellemesini sormuştum. Yazılımsal ziyade donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Chipset sürücünde kurulu dimi?
Chipset kurulu evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,845
Üyeler
164,208
Son üye
Eisenheim1907
Top Bottom