Neler Yeni

Sizce hangi karakteri açayım?

Hangi karakteri açayım?

• Crow

• Sandy

• Spike

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

SnareEcho

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,051
Arkadaşlar altta verdiğim karakterlerden hangisini açayım sizce?
Screenshot_2023-07-29-08-18-41-491.jpeg

Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Cevap veren herkese teşekkür ederim.
@Prmy @Realhas the Great @Windows 10 Aşığıyım @Kürşat Kütükçü @🃏JOKER🃏 @METSHEESH

Abi karakteri hiç deneyimlerin mi? He abi birde yazdığın karakteri yukarıda oylar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar altta verdiğim karakterlerden hangisini açayım sizce?
Alıntıyı görüntüle
Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Cevap veren herkese teşekkür ederim.
@Prmy @Realhas the Great @Windows 10 Aşığıyım @Kürşat Kütükçü @🃏JOKER🃏 @METSHEESH
Arkadaşlar ben rastgele Crow'u oyladım oyları görebilmek için Crow'u istediğimden değil yani.

Valla ben hiç anlamıyorum bunlardan sevimli geldi onu seçtim oyun filan mı nedir bu
Abi oyun Brawl Stars. Supercell yapımı eş zamanlı multiplayer bir oyun. Clash Royale, Clash of Clans'ın yapımcısının bir oyunu. İstersen indir beraber oynarız.

Abi oyun Brawl Stars. Supercell yapımı eş zamanlı multiplayer bir oyun. Clash Royale, Clash of Clans'ın yapımcısının bir oyunu. İstersen indir beraber oynarız.
Git istedigini aç dünyanın sonu değil

Reis bunların üçü de efsanevi karakter. Enderliği en düşük olan. Şu anda aldım diyelim. Bir dahaki efsanevi belki 1 yıl sonra gelir. Bende size danışmak istedim. Birine oy verir misiniz?
Reis biliyorum bu oyunu 2018 den biride oynamisligim var ama bu kadar kafaya takma demek istedim
Crow veya spike güzeldir

Reis biliyorum bu oyunu 2018 den biride oynamisligim var ama bu kadar kafaya takma demek istedim
Crow veya spike güzeldir
Tamam teşekkürler. Kafaya taktığım fazla yok da işte efsanevi diye insan mutlu oluyor en iyisini istiyor normal olarak.

Geri