Çözüldü✓ Kaliteli macun, stok soğutucu vs t6 ultra

Reaksiyon skoru
322
Bütçe
700
Arkadaşlar i3 12100f işlemciye sahibinim. Oyunlarda 85+°, occt testinde 94 dereceyi görüyor. Stock soğutucu kullanıyorum. Sizce kaliteli bir macun alıp aynı soğutucu ile devam mı edeyim? Yoksa para varken t6 ultra mı alayım. Boşuna almak istemiyorum 12100f için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Not 2 senedir değiştirmedim macunu

Stok soğutucu i3 için yeterli sayılır. Kaliteli macun iş görür ancak para varken t6 ultra almak da mantıklı. Yükseltme yapacağınız zaman da kullanabilirsiniz. T6 ultra nın 12-13. nesil desteğini araştırmak gerekebilir.

Başta stok soğutucuyu iki fanlı bir sıvı soğutmayla değiştirebilirsin. Yanında termal macun öneririm.
Stok soğutucu i3 için yeterli sayılır. Kaliteli macun iş görür ancak para varken t6 ultra almak da mantıklı. Yükseltme yapacağınız zaman da kullanabilirsiniz. T6 ultra nın 12-13. nesil desteğini araştırmak gerekebilir.
Evet yanında lga 1700 kiti geliyor. O zaman direkt t6 ultra alıyorum yanında gelen termal macunu kullanacağım.

700 Lira çok kısıtlı bir bütçe hem termal macun hem de herhangi bir soğutucu için.
Bütçe var ama 12100f için harcamak istemiyorum en ucuz alabileceğim soğutucu t6 ultra

orta kalite bir macun yeter o işlemciye kule tipine gerek yok

T6 ultra o işlemciye uymaz. (!)
Kit varmış.

Son düzenleme:
Arkadaşlar i3 12100f işlemciye sahibinim. Oyunlarda 85+°, occt testinde 94 dereceyi görüyor. Stock soğutucu kullanıyorum. Sizce kaliteli bir macun alıp aynı soğutucu ile devam mı edeyim? Yoksa para varken t6 ultra mı alayım. Boşuna almak istemiyorum 12100f için.

Not 2 senedir değiştirmedim macunu
12100f ısınan bir işlemci değil macun bitmiştir. Mx-4 iş görür.

Geri